Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 15 de gener del 2010

COMPROMÍS ACUSA AL PARTIT POPULAR DE NEGAR-SE A CONSTRUIR LA PASAREL·LA DE LA COMA-MAS DEL ROSARI A LLOMA-LLARGA

La Conselleria d’Infraestructures i Transport incompleix de nou el compromís adquirit amb els veïns i veïnes del barri de La Coma-Mas del Rosari i amb l'Ajuntament de Paterna al no haver previst dotació econòmica per a esta obra en els pressupostos de 2010.

Des de 2004 són quatre les mocions aprovades en l'Ajuntament de Paterna per unanimitat en relació amb la construcció d'una passarel·la que unisca ambdós barris, per a facilitar la comunicació mitjançant el pas per als vianants i/o amb bicicleta. Aquesta infraestructura salvarà la barrera que suposa l'autovia i evitarà l'aïllament de la zona facilitant el pas en ambdós sentits.

Al gener del 2006 i davant una representació veïnal el director general de Transport, Vicente Dómine, va informar àmpliament de la situació del projecte i va assumir el compromís d'iniciar les obres per a instal·lar la passarel·la en el 2006.

També es sol·licitava en les mocions, la necessitat de crear una parada d'autobús en direcció València i Llíria, unes parades que es van planificar per a situar-se a una banda i altra de la CV 35, amb la finalitat de millorar la mobilitat, pel que aquest pont millorarà substancialment l'accés al transport públic. També es demanava l'ampliació de la línia 4 de metro des de la Coma fins a Heron City i la Creu de Gràcia.

Segons Loles Ripoll, portaveu de Compromís: “han passat 5 anys i mig des que va quedar aprovada la primera moció però EL PP NO HA COMPLIT, i l'alcalde, Lorenzo Agustí, no sembla tenir cap influència sobre els seus companys de partit en la Conselleria. Per això des de Compromís ens preguntem què pretén el Partit Popular mantenint un barri com la Coma aïllat de la resta de nuclis urbans de Paterna".

La consignació pressupostària no existeix perquè suposem que el diners que estava previst per a la passarel·la s’ha gastat en altres projectes més vistosos, però possiblement menys necessaris. per al PP en la Generalitat. Política a la que ens te acostumats el PP.


[La Gaceta]

EL TORRENTI
Hortanoticias
La Gaceta