Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 27 de gener del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA DENUNCIA EL LAMENTABLE ESTAT DE LA COVA MUNICIPAL ON S’IMPARTIXEN CLASSES DE PINTURA

A l’entrar a la cova número 100, un local municipal, el primer en el que un visitant fictici es fixarà és en la llum deficient que té esta dependència, i això li estranyarà perquè allí s’impartixen classes de pintura i una il·luminació deficient no ajuda molt a l’aprenentatge d’esta matèria. A més, repararà ràpidament en la pintura escrostonada en molts punts i danyada per grans taques d’humitat. A poc a poc començarà a sentir molt de fred perquè en el mes de gener un local amb les característiques de la cova sense calefacció es queda gelat. A més, si pel motiu que fóra, esta persona necessitara anar al bany, a més de la brutícia que trobaria en ell, notaria com una olor nauseabunda invadiria la cova a l’estirar la cadena.

Estes són algunes de les deficiències que presenta el local municipal on tots els dies en torns de matí i vesprada s’impartixen classes de pintura a l’oli per a adults. Estos cursos, que oferix l’Ajuntament a un preu molt assequible, tenen una bona acollida per part de la ciutadania, prova d’això és que tots els grups estan complets.










No obstant això, Compromís per Paterna hem tingut constància dels problemes que està patint l’alumnat i el professorat, que enguany s’han evidenciat més si és possible. Ara, i a diferència del curs passat, són dos les empreses que s’encarreguen de la concessió d’estos i altres cursos de diferents modalitats que s’impartixen en el municipi. El principal problema, segons ha detallat a este grup una de les afectades, és que “a més dels problemes que té la cova, que fan molt menys agradable el desenrotllament de les classes –de tres hores de duració–, enguany les condicions han canviat amb l’entrada de la nova empresa: amb els mateixos diners de la matricula no es cobrix el material individual de pintura, que abans se subvencionava parcialment, ni tampoc els tubs d’oli que no tenien cap cost per a les alumnes i alumnes. Però no es va informar l’alumnat d’estes condicions prèviament".

El professorat i l’alumnat d’estos cursos han presentat una instància a l’Ajuntament amb les firmes de pràcticament la totalitat dels grups d’oli, en la qual s’exposen tots estos problemes, tant d’instal·lacions com de servicis.

De fet, dies després d’haver presentat la instància tècnics de l’empresa municipal GESPA van personar-se en la cova i s’han compromès ha subsanar algunes de les deficiències, però alguns alumnes ja no confien: “ja vingueren l’any passat i mira com estan les coses..”, han manifestat.

Des de Compromís per Paterna donem suport a estes reivindicacions i instem l’equip de govern del PP a resoldre amb urgència els problemes descrits. Per a Loles Ripoll, portaveu de Compromís, “és una vergonya haver d’arribar a estos extrems per a reclamar un servici digne que la ciutadania es mereix i esperem que les queixes dels afectats i el nostre suport facen a l’alcalde replantejar-se este assumpte"

Publicada:
L'Informatiu
Infopaterna
EL TORRENTI
Paterna Ahora
Paterna al Dia
La Gaceta de nuestra Comarca

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya per a la regidora de cultura i per a tot el govern del PP

Anònim ha dit...

Si, pues si vieras como te tratan cuando vas a reclamarles... El de educación debería dimitir!!

Anònim ha dit...

Pues podías contarlo y asi nos enteramos.

Anònim ha dit...

Las alumnas teníamos que explicarle a los responsables las condiciones que debían exigirle a la empresa (!?) y nos decían que debían cumplirlas porque estaba en el contrato : Pero si no tenían ni idea!!
Y además se firmó a finales de año, retrasándonos el inicio de clases y cuando ya nos habíamos matriculado.
Impresentables!