Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 18 de gener del 2010

IKEA ¿SI O NO?

RODA DE PREMSA DE L'ALCALDE (hui, a les 12.00 hores):

L'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, ha manifestat que la "voluntat de ruptura" de les negociacions amb Ikea per a la seua implantació en el municipi "no ha sigut motivada per l'Ajuntament", sinó que es va deure al fet que la multinacional "ha volgut buscar millor postor". "Va ser Ikea qui es va alçar de la taula", va dir.

Agustí es va pronunciar així en la roda de premsa convocada per a explicar els motius de la ruptura de negociacions amb la cadena sueca darrere de la reunió celebrada divendres passat, acte en què va recalcar que "Ikea tenia clar que volia trencar les negociacions amb Paterna" i va comentar que "a hores d'ara, diria que no" és possible reprendre les conversacions.




RODA DE PREMSA DE IKEA (hui, a les 17.00 hores):


La multinacional del moble Ikea i l'Ajuntament de Paterna han anunciat este dimecres que reprenen les negociacions per a obrir el primer establiment de la companyia sueca a la Comunitat Valenciana.

Este anunci s'ha produït en el transcurs d'una roda de premsa per a explicar la posició de l'empresa sueca darrere de les últimes informacions, confirmades hui mateix per l'Alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, que apuntaven a la dissolució del pacte existent per a obrir un establiment en l'àrea metropolitana de València.

Ikea ha assegurat que "no s'han trencat ni tenen la intenció de trencar les negociacions" amb l'Ajuntament de Paterna, alhora que, ha afirmat, en cap cas s'ha descartat esta ubicació. També han lamentat l'actitud de Lorenzo Agustí.

EL MUNDO
PROVINCIAS