Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

diumenge, 17 de gener del 2010

COMPROMÍS ACUSA L'ALCALDE D'UNA GESTIÓ INEFICIENT RESPECTE A IKEA

Compromís per Paterna ja va manifestar en el ple municipal la seva postura favorable a la instal·lació de Ikea a Paterna.

Lamentem per tant que en l'última reunió la multinacional abandonés les negociacions i, possiblement, descartés Paterna per a la instal·lació de la seva botiga.

Loles Ripoll, portaveu de Compromís, ha manifestat "si aquesta decisió es converteix en definitiva, Paterna es veurà privada de llocs de treball molt necessaris, però ja havíem advertit que diversos aspectes del projecte eren molt qüestionables".

En primer lloc, la ubicació triada, encaixonada entre la Creu de Gracia i la urbanització de Camp Olivar, no vam considerar que fora la més idònia, i quan vam saber que aquests terrenys pertanyien a unes persones molt unides a Rita Barberá, vam criticar encara més l'elecció i ens preguntem la rao de l'equip de govern a triar aquests terrenys i, a més, mantenir en secret el nom dels seus propietaris en el conveni inicial amb l'empresa.

Per altra banda, el pla d'accessos ha estat altre taló d'Aquil·les que ha creat desconfiança en els barris pròxims, ja que l'al·luvió de vehicles previstos podria haver col·lapsat la zona i afectat a la qualitat de vida dels veïns.

A més, el pla d'accessos havia d'haver estat sufragat per l'empresa mixta que s'havia d'haver creat ja fa mesos, però les últimes notícies sobre el tema són pessimistes, ja que s'ha hagut de prorrogar el termini perquè es presentin candidates perquè fins a ara no hi ha cap empresa interessada.

Llig totes le noticies del tema:

EL PAIS
LEVANTE
EUROPA PRESS
ABC
HORTANOTICIAS
PATERNA AL DIA