Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 21 de gener del 2010

LA BIBLIOTECA DE LA CANYADA AMPLIARÀ L’HORARI EN TEMPS D’EXAMENS

La iniciativa de Compromís, a petició de Joves Compromesos, és acceptada per l’equip de govern


La setmana passada, el grup municipal Compromís per Paterna va presentar una moció a l’Ajuntament amb les peticions dels joves per a acabar amb les desigualtats entre les biblioteques i ampliar els horaris a partir de la denúncia de Joves Compromesos amb Paterna.


S’ha celebrat una reunió per a negociar les nostres peticions entre els tres grups amb representació al Ple de l’Ajuntament (PP, PSOE i Compromís), i Joves Compromesos també hem acudit.

En aquesta reunió, els tres grups s’han compromés a aprovar en el pròxim Ple una moció per la qual l’Ajuntament estendrà l’horari especial per a exàmens a la biblioteca de la Canyada (de maig-juny, agost-setembre i desembre-febrer) serà de dilluns a diumenge de 9.00 a 22.00 hores ininterrompudament.

També iniciarà un estudi econòmic per a poder realitzar altres ampliacions d’horaris en esta anualitat, i si no fóra possible, en la de 2011. Concretament l’acord preveu estendre l’horari especial d’exàmens a les agències de lectura d’altres barris del municipi, així com l’ampliació dels horaris d’estes agències de lectura durant tot l’any i l’equiparació de l’horari de la biblioteca de la Canyada amb el de la Cova Gran de manera habitual, és a dir, de dilluns a divendres, de matí 9.00 a 14.00h i de vesprada de 17.00 a 20.00h.

Compromís per Paterna volem manifestar la nostra satisfacció per haver arribat a un acord en una qüestió tan necessària per als estudiants de la Canyada com és l’ampliació de l’horari en temps d’exàmens, i esperem que la resta dels acords es vagen portant a terme per a millorar també els horaris de la resta de centres de lectura del municipi com de la biblioteca de la Canyada.

PATERNA AHORA

1 comentari:

Anònim ha dit...

ENHORABONA ALS JOVES ....