Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 31 de març del 2010

COMPROMÍS ACUDEIX A LA CONCENTRACIÓ ENFRONT DE LA CONSELLERIA DE BENESTAR SOCIAL

Loles Ripoll, regidora i portaveu de Compromís per Paterna, ha trobat a faltar la presència del govern del PP i a l'alcalde, Sr. Agustí

Ahir de matí i com a conseqüència de la moció presentada en el ple de l'Ajuntament de Paterna en relació amb patronat Fco. Esteve, la regidora i portaveu de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, ha acompanyat al grup de manifestants que s'han concentrat enfront de la Conselleria de Benestar Social per a reivindicar d'una banda l'abonament de les quantitats que els corresponen pel concert del Centre de Dia, així com el de les ajudes per al Centre Ocupacional i el Centre d'Atenció Primària.

A causa d'aquestos retards, els professionals no han pogut rebre el seu sou íntegre del mes de febrer, no podran cobrar la seua nòmina del mes de març, i el que és més greu, no saben quan cobraran.

Cap membre de l'equip de govern, que va consensuar la moció presentada per Compromís en la línia de les reivindicacions del col·lectiu de professionals, ha acudit a mostrar el seu suport al Patronat a pesar que aquest centre es troba a Paterna i que l'alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, ha declarat en certes ocasions que “sempre ha donat suport i donarà suport a aquest col·lectiu”.

Des de Compromís continuarem donant el nostre suport a les dignes reivindicacions d'aquest col·lectiu, no només perquè cobren el sou que se'ls deu, sinó també per a exigir un finançament segur a aquests centres que treballen sense ànim de lucre prestant un important servei a un col·lectiu que precisa d'una atenció qualificada.

Per altra banda, des del grup parlamentari Compromís s'ha presentat a la taula de les Corts una pregunta parlamentària per aclarir la situació i una proposta de resolució amb la finalitat de que es faça efectiva de manera immediata el pagament de la subvenció al Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, que atén a 189 usuaris amb discapacitat intel·lectual.

(LLEGIR PROPOSTA DE RESOLUCIÓ: ACÍ)

IMATGES DE LA CONCENTRACIÓ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina vergonya de país. Després els diners sel's gasten a la copa américa, la fórmula uno, el papa i gürtel, però açí no pasa res.

Anònim ha dit...

I algú sap com va la construcció del nou centre del patronat