Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 31 de març del 2010

PARALITZADES DE LES OBRES DE LA ROTONDA, I DELS BARRANCS DE LA FONT I BARAT



Les obres de canalització del bararnc de la Font formen part dels projectes del Pla E que realitza l’Ajuntament de Paterna.

Estes obres van començar fa mesos i l’ajuntament ha hagut de sol·licitar una pròrroga perquè no ha pogut complir el termini que marcava el pla.

De fet, l’Ajuntament de Paterna és un dels més ineficients en l’aplicació del Pla E, perquè ha demanat la pròrroga en el 100% dels projectes.

Fa unes setmanes es va desviar el trànsit per a poder avançar les obres de canalització a l’altura de la rotonda, però fa dies que les obres estan paralitzades, amb les consegüents molèsties per als vehicles que transiten per la rotonda provisional.

En el ple municipal d’ahir, la regidora Cristina Domingo va preguntar al regidor d’Obres, Alfonso Romero, les raons de la paralització. L’edil no va poder aclarir els motius de la paralització i adduí que les obres estarien acabades al juny. Per a Loles Ripoll, portaveu de Compromís "no és de rebut que justament ara que s’ha desviat el trànsit, amb els perjuís que comporta, es paralitzen les obres. I que a més el regidor no sàpia donar explicacions ni dels motius de la paralització ni del temps que estaran parades".

Les obres d’urbanització incomplixen l’ordenança de l’arbrat

D’altra banda, Compromís ha pogut constatar –i es pot veure en una de les fotos adjuntes– com en les noves voreres que s’han realitzat en l’obra de canalització del barranc no s’han instal·lat escocells, amb la qual cosa el mateix Ajuntament de Paterna està incomplint la seua ordenança de l’arbrat, que diu que "en les noves urbanitzacions s’instal·laran escocells cada 7 metres". Segons Ripoll l’Ajuntament no fa cas ni a les seues pròpies normes, i no sols podem veure-ho en el barranc de la Font i de Barat, sinó en les obres de reposició de voreres que s’han fet recentment en la Canyada, on no han deixat escocells per a plantar arbres "Des de l’equip de Govern van contestar que "es posarien tots els escocells que siguen necesaris" encara que estes obres que ara denuncia Compromís no les té realitzades a pesar de la norma municipal i que el projecte es va aprovar com a "projecte mediambiental". "No sabem què entenen el Sr. Romero i la Sra. Contelles per medi ambient a la vista del resultat", va concloure Ripoll.

Publicada:
PATERNA AL DIA
HORTA NOTICIAS

1 comentari:

Anònim ha dit...

És molt estrany sí