Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 23 de març del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA QUE TREBALLADORS DEL FRANCISCO ESTEVE PORTEN MÉS D’UN MES SENSE COBRAR


Després de la mobilització de fa dos setmanes i de la promesa que cobrarien fa uns dies els treballadors i treballadores encara no han percebut el mes de febrer

Fa dos setmanes, els treballadors i treballadores del Patronat Francisco Esteve, que atenen alumnes amb discapacitat intel·lectual, van protagonitzar una mobilització davant de les conselleries de Benestar Social i Hisenda per a protestar perquè no havien cobrat el mes de febrer. A dia 22 de març estan encara sense cobrar quan els havien promés que el problema s’hauria solucionat la setmana passada. Però res de res: seguixen sense cobrar la nòmina de febrer.

Segons han explicat fonts del centre a la regidora Cristina Domingo, Benestar Social va sol·licitar a la Hisenda Autonòmica una modificació pressupostària en el mes de gener, però la Hisenda Autonòmica no ha alliberat crèdits a favor del Patronat.

Segons Domingo “esta situació s’està allargant injustificadament per la incapacitat de la Conselleria d’Hisenda, concretament del director general de Pressupostos, de solucionar un problema aparentment tècnic. Almenys així ho han plantejat des de la Conselleria, com un problema tècnic. Esperem que no hi haja darrere cap problema de falta de liquiditat ocasionada per la mala administració del Partit Popular de les finances autonòmiques i la priorització d’esdeveniments de cara a una política d’imatge. En este cas la situació seria molt més delicada perquè es podria allargar esta situació, que ja està sent prou complicada per als treballadors”.

D’altra banda, Domingo també ha ressaltat la labor tan important dels treballadors i treballadores del patronat, ja que “perquè este funcione el principal actiu és el seu capital humà: persones molt qualificades i molt motivades que duen a terme una labor tan important com és l’atenció i rehabilitació de persones amb discapacitat intel·lectual”.

Publicada:
Paterna Ahora