Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 9 d’abril del 2010

ACOMIADAMENTS EN AIGÜES DE PATERNA

Compromís alerta que este podria ser el principi del desmantellament de l'empresa

El grup municipal Compromís per Paterna ha fet pública este matí la seua preocupació davant del que pot ser un Expedient de Regulació d'Ocupació Encobert, que ja estiga afectant Aigües de Paterna, entitat en què l'Ajuntament de Paterna té un 51% de capital.

Compromís va ser informat que dos treballadors han sigut acomiadats des que es va anomenar el nou gerent. Este nomenament ha tingut lloc després de més de sis mesos sense gerent, fet que impedia legalment l'acomiadament de treballadora/és. El nou càrrec ha sigut proposat pel grup AGBAR, a què pertany l'empresa Aquagest-Levante, integrada a Aigües de Paterna.

El grup AGBAR va anunciar fa poc de temps que iniciava “un procés negociador” pel que preveu eliminar entre un 10 i un 20% de la plantilla nacional per mitjà d'acomiadaments disciplinaris i jubilacions anticipades. El sindicat CCOO no ha tardat a alertar que es tracta d'un ERE encobert, i des de Compromís per Paterna manifestem el nostre temor perquè els acomiadaments de Paterna siguen conseqüència d'este procés.

Segons ha afirmat la regidora portaveu de Compromís i membre d'Iniciativa, Loles Ripoll, açò prova la deixadesa del govern del PP que no ha fet res per a recolzar a l'empresa Aigües de Paterna, o el que és més greu “la intenció d'este govern d'ofegar l'empresa, tal com Compromís hem anunciat des del principi de la legislatura”.

De moment, segons s'ha informat el grup municipal, són dos els empleatsacomiadats, un llanterner i persona d'atenció al públic que es trobava de baixa.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NADIE RECUERDA A ESTA EMPRESA, QUE ES MIXTA PERO CON EL 51% DE CAPITAL MUNICIPAL?.
EMPRESA OLVIDADA DESDE QUE LLEGÒ EL PP, SIN OTRA FINALIDAD DE QUE DESAPAREZCA, Y ESO QUE LA DEBERIA DE CUIDAR POR SER DE TODOS Y TODAS, PUES NO, QUE DESAPAREZCA Y QUE VENGA AIGUES DE VALENCIA(PP) A VER SI PUEDE COLOCAR A TODOS LOS QUE LES FALTA ANTES DE LAS ELECCIONES.
que triste y que injusto es todo...

Anònim ha dit...

ALGUNA VEZ EL SR.AGUSTI, EL PP DE PATERNA Y TODOS LOS QUE LES LAMEN EL CULO...PAGARAN POR ESTA MANERA DE HACER POLITICA SOLO PARA SUS AMIGOS, QUE CASUALMENTE SON QUIENES LES BUSCAN LOS VOTOS Y ESPEREMOS QUE NADA MAS...
NO SON TRIGO LIMPIO
ADEMAS EL ALCALDE ESTA CADA VEZ MAS NERVIOSO, SE LE NOTA EN LOS PLENOS... POR ALGO SERA...

Anònim ha dit...

EL SR ALCALDE VOL CLAVAR ALS SEUS AMICS DE AIGUES DE VALENCIA EN LA EMPRESA MIXTA...SERA QUE LI DEU ALGUN FAVOR, SERÀ UN COMPROMIS ADQUIRIT PEL FINANÇAMENT DE LA CAMPANYA ELECTORAL ??
PREGUNTEU PERQUE ELS VEÏNS DE LA CANYADA (AIGUES DE VALENCIA)PAGUEN L'AIGUA EL TRIPLE DE CARA QUE LA GENT DEL POBLE (AIGUES DE PATERNA)MIREU LA EVOLUCIÓ DEL PREU DEL AIGUA EN EL POBLE DESDE QUE VA ENTRAR EL PP...

Anònim ha dit...

COM PODEM SABER SI AGUAS DE VALENCIA FINANÇA LA CAMPANYA DEL PP ???
PERQUE NO ABASTEIX LA EMPRESA MUNICIPAL DE AIGUES A LACANYADA I AL POLIGON FUENTE DEL JARRO ???
NO SERIA MES LOGIC DONAR-LI NEGOCI A UNA EMPRESA MUNICIPAL, QUE EL 51% ES DE TOTS, AVANS QUE DONAR-LI NEGOCI ALS AMICS DEL PP ??
TAL VOLTA SI LA EMPRESA MUNICIPAL GUANYARA DINERS, CREARIA MES TREBALL EN COMPTE DE DESTRUIR-LO