Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 9 d’abril del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA QUE EL PP INCOMPLIX LA SEUA PROMESA DE PAVIMENTAR CARRERS I VORERES A LA CANYADA

El barri de la Canyada patix d’una important falta d’urbanització bàsica en molts dels seus carrers, la qual cosa impedix la mobilitat, tant dels veïns, com de la distribució de mercaderies i accés de les urgències.


Els tècnics municipals ja van estimar en 2007 que la part per urbanitzar en la Canyada podria ascendir a 140.000 m2, a la qual s’assignava un cost estimat en uns 12 milions que s’haurien de repercutir als propietaris de les vivendes.
Eixa és la raó de la tradicional inacció urbanitzadora, el conflicte que estos plans generen al repercutir la major part dels seus costos als propietaris, molts dels quals van comprar la seua vivenda o parcel·la a l’espera que fóra l’Ajuntament qui ho executara a càrrec seu. Encara són majoria els que consideren que és l’Ajuntament qui ha de fer-ho i pagar-ho.

La posterior exigència de cada nova llicència complisca escrupolosament les seues obligacions urbanístiques ha anat deixant carrers inacabats, zones inaccessibles i moltes queixes que es manifesten directament a l’Ajuntament, en les assemblees o en les reunions de la Junta del Barri.

Des que governa el PP han promés la iniciativa municipal per a anar solucionant estes deficiències i a este efecte s’han compromés en l’execució del PAI 213,214, etc., amb una tramitació totalment acabada fa set anys però que, a pesar de la bona disposició verbal mostrada, des de Compromís denunciem que no han realitzat cap actuació.


Tampoc s’han posat en marxa els promesos programes d’urbanització de carrers, per gestió directa dels propietaris, però amb direcció facultativa municipal, tal com els regidors de barri en la Canyada han promés des del principi de la legislatura.
No obstant això, des de Compromís comprovem que, després de tres anys de gestió municipal del PP no s’ha avançat absolutament res en eixa direcció, es tracta d’una altra de les promeses incomplides que evidencien la política de màrqueting oportunista però buida d’Agustí.

Segons Loles Ripoll, membre d’Iniciativa i portaveu de Compromís, “la qüestió és més greu, si és possible, pel fet que es tracta d’obres a pagar pels propietaris afectats i en les que l’ajuntament només posa la direcció facultativa i l’aprovació dels expedients. Tot això demostra que el PP no complix ni amb les promeses realitzades ni amb una de les obligacions bàsiques de tot ajuntament, la pavimentació dels seus carrers”, ha destacat.

Publicat:
PATERNA AHORA
INFOPATERNA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Y eso que el concejal Romero vive alli,¿Su calle está asfaltada?

Anònim ha dit...

AH VIVE POR ALLI, PUES POCO SE NOTA