Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

diumenge, 18 d’abril del 2010

COMPROMÍS DEMANA A LA DELEGACIÓ DEL GOVERN QUE REBAIXE LA VELOCITAT EN EL BY PASS




La ronda de València és l’única d’Espanya que permet circular a 120 per hora



Compromís per Paterna ha exigit en un escrit a la Delegació del Govern que rebaixe la velocitat màxima permesa en la ronda de circumval·lació de València. I també ho plantejarà en la pròxima reunió del Comité de Mobilitat del municipi. Es dóna la circumstància que València és l’única ciutat espanyola que permet una velocitat tan alta en una ronda de circumval·lació i, segons els informes consultats, en una via tan transitada, les velocitats tan altes no només augmenten el perill d’accidents sinó que, paradoxalment, ralentitzen la circulació total de la via al circular vehicles amb velocitats molt diferents: alguns molt alta i altres molt baixa. Per a aumentar la fluïdesa de les vies de circulació és molt millor portar una velocitat constant, que en el cas del by pass podria oscil·lar entre els 90 i els 100 quilòmetres de velocitat màxima permesa.

Per això, altres ciutats espanyoles com Madrid i Barcelona han posat el límit de velocitat en els 90 Kmh, i Barcelona està estudiant reduir-la encara més, fins als 60 kmh. La raó: la fluïdesa del trànsit augmenta la capacitat de la via, és a dir, el límit de velocitat i la velocitat constant permeten que circulen més vehicles sense embusos ni retencions. Eixa és una raó molt important que també justifica esta reducció de velocitat.

Però per a Compromís, a més dels motius exposats, l’altra raó per la qual hem fet esta proposta és, segons Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís "per la reducció del soroll dels vehicles que suposa la rebaixa de la velocitat, ja que està comprovat que una disminució de 20 quilòmetres per hora suposa una rebaixa dels decibels de soroll molt significativa. Per això, i ja que el by pass transcorre per zones molt pròximes a nuclis habitats, especialment a Paterna, és fonamental esta reducció de velocitat per a millorar la salut de la ciutadania rebaixant el soroll del trànsit", ha conclòs.



[Retall de premsa: Levante-EMV]

1 comentari:

Anònim ha dit...

pues me parece muy bien...ya diran lo que les contesta el ayuntamiento y el delegado del gobierno