Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 20 d’abril del 2010

COMPROMÍS DEMANA MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL FUNCIONAMENT DE L’ECOPARC I LA RECOLLIDA DE MOBLES

Al costat de molts contenidors podem veure a Paterna mobles vells, matalafs, electrodomèstics trencats, i en diverses parts del terme municipal continuen els abocaments (zona d’horta, Carrefour, etc.). Paterna compta, des de fa anys, amb un servici gratuït de recollida d’efectes, un ecoparc i diversos miniecoparcs on els veïns i veïnes poden depositar estos residus, però alguns no ho fan per diversos motius: desconeixement de l’existència de l’ecoparc i el seu funcionament, falta d’informació sobre el servici de recollida d’efectes i també desídia i falta de civisme d’algunes persones.


Compromís ha exigit reiteradament a l’equip de govern que informe la ciutadania d’uns servicis que existixen des de fa temps i que paguem entre tots. Concretament farien falta cartells informatius en els mateixos contenidors o prop d’estos, amb informació general del servei i el telèfon, perquè ningú puga adduir que no coneix la seua existència. Però l’equip de govern pareix prou insensible a esta queixa veïnal, que fa uns dies es va tornar a plantejar en la Junta de Barri de Centre. Per a Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís "tenim servicis que ens permetrien que Paterna estiguera més neta, però el govern municipal no dóna prou informació dels recursos que l’Ajuntament posa a disposició de la gent perquè deposite els seus trastos i efectes vells, això és una gran contradicció: tenim els mitjans i l’equip de govern no informa la gent que els tenim".


Però, a més, com assenyala Ripoll "algunes persones no volen anar a l’ecoparc encara que saben que existix: simplement deixen tirats els seus trastos al costat del contenidor. La ciutadania de Paterna no té per què tolerar estes actituds incíviques. Per això hem demanat repetidament a l’equip de govern que redacte una ordenança de residus perquè estes persones siguen sancionades, però fins a la data no hem rebut cap resposta".

Publicat:

PATERNA AHORA
PATERNA.BIZ