Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 14 de maig del 2010

COMPROMÍS CRITICA LA MALA GESTIÓ DE L'ALCALDE EN LES NEGOCIACIONS AMB LA PLATAFORMA

L'actitud d'Agustí ha provocat la desconfiança dels parats i que el seu tancament s'haja prolongat durant 44 dies

Quan ha finalitzat el tancament de la Plataforma de Parats i és el moment de valorar per què s'ha produït un tancament tan dilatat en el temps, Compromís per Paterna apunta a l'equip de govern i a l'alcalde com a principals responsables. Va ser l'equip de govern qui va presentar un conveni que contenia punts diferents dels negociats amb la plataforma. En el seu moment Compromís denunciem que l'estratègia d'Agustí havia sigut la mateixa que va emprar amb Ikea: va negociar unes coses i va portar al ple altres, en pla “listillo”. Després, Agustí no va donar les instruccions oportunes i el text del conveni es va publicar quan no donava temps a fer les al·legacions per a aprovar el conveni en el ple d'abril, com s'havia compromés.

A pesar de tot, finalment el conveni s'ha aprovat, encara que Compromís volem destacar que l'Alcalde va perdre els papers acusant els membres de la Plataforma d'educar malament als seus fills, en al·lusió a què els fills i filles de les persones tancades es quedaven fora de l'Ajuntament i allí cantaven cançons al·lusives al tancament i demanaven que Agustí complira la seua paraula. Per a Agustí, “ell mai usaria els seus fills en contra de ningú”. Evidentment, esta actitud va indignar a les i els presents. Compromís volem recordar que esta plantaforma ha lluitat pel que considera just: un lloc de treball i un conveni per a formar-se i comercialitzar productes ecològics, i és normal que pares, mares, filles, fills, etc., s'hagen implicat en este tancament tan llarg.


Per a Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís“li volem recordar al senyor alcalde que ell va ser amb el seu fill a la inauguració del pont de Manises i a la del parc central, i a ningú li va paréixer malament; la participació política ha de ser valorada com una acció de servici públic, però és lògic que a vegades les coses es confonguen, especialment quan el president del seu partit i de la Generalitat està imputat per corrupció”.

A pesar de tot açò, Compromís volem manifestar la nostra satisfacció perquè este conveni pot significar el començament de la revitalització de l'horta del parc natural com a espai viu on es cultive i comercialize agricultura ecològica per a la venda de proximitat, i que possibilite que persones sense treball puguen viure de la terra.

Retall: LEVANTE EMV (14 de maig)