Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 20 de maig del 2010

EL MÓN AL REVÉS

El TSJ exculpa a la policia per les càrregues al Cabanyal però investigarà Mònica Oltra

L'alt tribunal investigarà Mònica Oltra per resistència a l'autoritat però no a la policia per les agressions malgrat haver-hi denúncies d'aforades.

La sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha incoat diligències prèvies contra la diputada a les Corts per Compromís i membre d'Iniciativa pel Poble Valencià, Mónica Oltra, per possible “resistència a l'autoritat en el desallotjament del barri valencià del Cabanyal”.

[Tota la informació: L'Informatiu]

ARTICLE RELACIONAT:

Oltra, per suposat
Per Sergi Tarín
Acarone el meu carnet d’Iniciativa. Un talismà plastificat que resplendix sota la llum del flexo. El col·loque davant del teclat com una estampeta laica on refermar la ideologia, eixe sucedani de la fe. M’estire la samarreta per a què el WANTED i el rostre de Camps queden sense arruga. Fins i tot en els moments de màxima soledat, cal un mínim de pulcritud. ¿Soledat? Un pòster de Mònica Oltra presidix la paret principal del saló. Percep la seua mirada temperada i, com un Robin Williams junt les vitrines de l’escola Wellton, m’arriba el mormoleig: “Escriu, escriu… Sergi, escriu…”
M’hauran de perdonar les compulsions. Fa setmanes que no dic ni mu, però tota persona està feta d’escletxes i feridores dependències. Després promet tornar al cilici, marca Sedesa. Van a per Mònica Oltra. No és cap revelació. Volen posar fi a la seua carrera política. ¿Qui? Té molts enemics. És el preu de l’excel·lència.
Continuar llegint

BLOG DE SUPORT A MÓNICA OLTRA

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una vergonya lo de la policia i excelent l'article ...

Anònim ha dit...

UNA VERGONYA MES: JUAN SIN MIEDO...ESTOY MUY FELIZ...NO ME HAN REGALADO TRAJES...LOS HE PAGADO...NO TENGO LAS FACTURAS...ESTOY BUSCANDO LAS FACTURAS.
XE SI NO VAL NI PER A BUSCAR FACTURES ¿COM ES POT GOVERNAR?...