Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 11 de maig del 2010

ELS COTXES NOMÉS PODEN ACCEDIR AL NOU PÀRQUING ENTRANT PER DIRECCIÓ PROHIBIDA

Per a Compromís el nou pàrquing de l’estació té moltes deficiències

Fa unes setmanes, Compromís ens congratulàvem del nou pàrquing que havia condicionat el govern municipal de Paterna al costat de l’estació de Paterna Centre, ja que podria servir perquè veïns i veïnes deixaren el seu cotxe per a uilizar el metro. Però algunes persones que l'utilitzen ens han comunicat que només es pot entrar al pàrquing travessant el senyal de direcció prohibida, i que a més no hi ha un accés directe a l’andana des de l’aparcament; a més, hi ha una part del mur que no s’ha arreglat quan s’ha construït l’aparcament, com es pot comprovar també per les fotos.


Segons Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís i membre d’Iniciativa “pareix una broma pesada, fer un aparcament al qual només es pot accedir si es comet una infracció i es passa una direcció prohibida”. Per a Ripoll, “realitzar una obra com esta no sols és pavimentar i pintar les places. S’ha de comprovar que es pot accedir bé a l’aparcament i que l’obra està ben acoblada en la trama urbana, quelcom que no ha realitzat el govern municipal, no sabem si per precipitació o per inexperiència, però en tot cas, cal corregir estos errors amb urgència”.

Publicat:
PATERNA AHORA
HORTANOTICIAS
TORRENTI
Retall: LEVANTE EMV (12 maig)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El o la responsable del área NO DICE NADA?

Anònim ha dit...

como supongo sabrán han retirado la señal y han asfaltado, para que luego digan que no es necesaria la oposición... YA LO PODIAN HABER HECHO ANTES...Con tantos que son entre concejales y asesores...