Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 4 de maig del 2010

LA INACTIVITAT MUNICIPAL DETERIORA LES OBRES INACABADES DEL BARRANC DEL BARAT

Fa més d’un mes que les obres del barranc Barat estan paralitzades. La regidora de Compromís per Paterna Cristina Domingo va preguntar en el Ple al regidor d’obres per a saber quan es reanudarien les obres i Alfonso Romero va dir que en juny estaria acabada tota la canalització del barranc i la rotonda, però falta escassament un mes per a juny i les obres continuen paralitzades. Domingo s’ha posat en contacte amb Romymar, empresa adjudicatària, i li han dit que “no sabien res sobre el tema”, la qual cosa és incomprensible.

Mentrestant, després de les pluges caigudes estos dies, els carrers adjacents han portat terra i pedres al barranc, i això ha produït importants erosions en l’obra inacabada, com es pot apreciar en les imatges. Davant d’esta situació de paralització municipal que Compromís ve denunciant, no es pot acceptar que ni el regidor responsable ni l’empresa constructora siguen capaços de donar alguna explicació creïble sobre els motius de la paralització, que no solament està produint molèsties als usuaris sinó que, com es pot veure ara, s’estan produint danys econòmics a la mateixa infraestructura.


Molts veïns diuen que la paralització és per falta de pagament de les obres efectuades, però Compromís no ho ha pogut confirmar.




Domingo ha afirmat que “la gent valora que els seus representants els diguen la veritat, i si la veritat és que les obres estan paralitzades per falta de diners, caldrà estudiar com desbloquejar la situació, però el pitjor que pot passar és no donar informació a la ciutadania perquè es genera desconfiança, i això precisament és el que està fent el Partit Popular al no donar explicacions clares sobre la paralització d’esta obra, finançada pel Pla E del govern estatal”.

PUBLICAT:
Retall: LEVANTE EMV
INFOPATERNA
TORRENTI