Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 10 de juny del 2010

AGUSTÍ NO EXECUTA EL NOU ACCÉS A LA CANYADA A TRAVÉS DE LA CIRCUMVAL·LACIÓ DE MONTECANYADA A PESAR DE DISPOSAR DE PRESSUPOST DES DE 2008

Els veïns de Montecanyada, principals perjudicats per la parada de la nova via d'accés denuncien accidents de tràfic

Durant dos anys, el regidor d'obres, Alfonso Romero, ha vingut informant els veïns en la Junta de Barri de la Canyada que estaven treballant en el projecte de la carretera del nou vial del Rabosar i en l'expropiació dels terrenys. Este projecte està dotat amb un milió d'euros del pressupost de 2008, però després de més de dos anys encara no ha començat a executar-se.

Precisament esta via era la que, segons  Lorenzo Agustí,  descongestionaria el transit en la carretera  de Pla del Pou que travessa el Polígon Font del Gerro per mitjà d'un nou eix viari directe des de la Canyada fins a l'autovia CV-35 vorejant el barri de Montecanyada paral·lelament a l'autovia A-7.

La solució d'habilitar l'antic camí del Rabosar que ix del carrer 602, que travessa Montecanyada, era una solució transitòria, ja que este carrer mai ha tingut molt de transit, però en l'actualitat, després d'haver-se remodelat i repavimentat, s'ha convertit tant en una via d'incorporació a la pista d'Ademus com també d'accés a Heron City, que és molt visitat pels veïns de la Canyada.

Per això, els veïns de Montecanyada, especialment els del carrer 602, han manifestat el seu malestar perquè el carrer s'ha convertit en una via ràpida molt transitada, on els pasos de vianants elevats no impedixen que els cotxes vagen a velocitats excessives. Recentment, una veïna de Montecanyada va exposar en la Junta de Barri de la Canyada que el soroll havia augmentat molt, que s'havien produït atropells d'animals, que els residents no poden aparcar per por a ruptures de retrovisors, etc.

En vista de la situació, Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís, ha manifestat que: "ja fa dos anys que en teoria hi havia diners per a realitzar l'obra, però encara està tot paralitzat. Hem preguntat repetidament pel tema i només hem obtingut respostes contradictòries. Resulta indignant la política de desinformació del Partit Popular que encara continua donant llargues a l'assumpte fins que els mateixos veïns ja denunciaren els problemes que l'increment del transit pel carrer 602 ocasiona, quan era tan sols una mesura provisional mentres s'executava la circumval·lació que ara comprovem que és inexistent. Exigim una resposta clara de la situació d'esta nova obra i que Lorenzo Agustí done la cara. Els veïns afectats es mereixen una explicació".

Publicat:
PATERNA AL DIA