Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 11 de juny del 2010

COMPROMÍS PLANTEJA EN LA COMISSIÓ DE FESTES UN ACORD PER TAL QUE NO ES PROPOSE A CAP REPRESENTANT POLÍTIC EN ACTIU PER A MANTENIDOR DELS JOCS FLORALS

Quan la polèmica pel mantenidor dels Jocs Florals ha finalitzat amb l’aprovació per la Comissió de Festes de l'insigne paterner Agustí Andreu per la renúncia del diputat del Partit Popular Vicente Ferrer, Compromís per Paterna valora que esta situació podria no haver-se produït si la regidora Martínez no haguera proposat un representant polític en actiu per a mantenidor de l’acte.

Segons Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís “qualsevol persona que tinga un càrrec de representació política fa declaracions públiques com les que va fer Vicente Ferrer, més o menys afortunades segons la perspectiva política de qui les valore, per això, per a no ferir susceptibilitats i perquè la festa ha de quedar al marge de tendències polítiques, Compromís va plantejar ahir en la comissió de festes que, per a que no torne a passar un cas semblant, es busque persones que no estiguen en primera línia de la política, com sempre s’ha fet”.

Compromís recorda que en els últims 10 anys hi ha hagut dos persones que havien estat actives en política com l’exalcalde Bernardino Giménez o l’exregidor Joaquín Ballester, però que en el moment de ser mantenidors ja no tenien cap càrrec de representació. Segons Ripoll “cal seguir amb mantenidors com el que finalment s’ha elegit per unanimitat, persones si és possible de Paterna, amb un important bagatge cultural i compromeses amb la nostra cultura i festa”. Per això, la representant de Compromís va proposar ahir que la comissió prenguera l’acord de no tornar a proposar un polític en actiu, i la regidora Martínez va respondre que tindria en consideració la proposta.

Compromís també vol manifestar que lamenta haver fet públiques les crítiques al mantenidor proposat per la regidora Martínez abans que esta haguera comunicat a la comissió de festes la seua decisió sobre si continuar endavant amb la proposta de Vicente Ferrer o retirar-la. Però el fet que el personatge fóra tan marcat i que la regidora vacil·lara, no ens va donar garanties que la seua decisió fóra la que finalment ha sigut.


Retall: LEVANTE EMV (11 juny)
PATERNA AL DIA
PATERNA AHORA

1 comentari:

Anònim ha dit...

Toda la razón que tienen ustedes y encima les dan veinte vueltas en elegancia...ahora que les pida disculpas el alcalde que dijo que hacían el indio por presentar una moción awrgumentado estar en contra con el recorte del gobierno Zapatero...ellos si que hacen el indio de votar en cada sitio una cosa.
QUE NO LAS CALLEN USTEDES SON LA VOZ DE MUCHA GENTE DEL PUEBLO...