Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 30 de juny del 2010

QUEDA EN EVIDÈNCIA LA FALTA D'AUTORITAT DE LORENZO AGUSTÍ ENTRE ELS REGIDORS DEL SEU PROPI EQUIP

COMPROMÍS CRITICA EL LAMENTABLE ESPECTACLE EN EL PLE D'AHIR DELS POPULARS

Només l'alcalde i alguns regidors del PP s'abaixaran el sou

Ripoll i les seues assessores es rebaixaran el sou mentres que els edils del PSOE no es van pronunciar respecte a la baixada

Pareix ser que Lorenzo Agustí va reunir els seus regidors i els va plantejar una baixada de sou addicional a més del 6% recomanat per la Federació de Municipis i províncies, concretament un altre 6% més, tant per a regidors com per a assessors. Però dels 14 regidors del PP, només 6 van acceptar la proposta, la qual cosa evidència una absoluta falta d'autoritat de l'alcalde.

Després d'aquesta reunió, Agustí va elaborar un escrit, que havia d'haver discutit amb l'oposició abans del ple, però va passar tot el dia i els representants de l'oposició no van ser convocats a cap reunió.

Loles Ripoll, membre d'Iniciativa i portaveu de Compromís, s'explica que esta reunió no es podia produïr perquè "com anava a explicar-nos Agustí que només alguns regidors del seu equip havien acceptat aplicar-se esta rebaixa addicional i no tots? Com podia explicar esta absoluta falta d'autoritat que li va impedir presentar un document en què tots els regidors i assessors del grup popular es rebaixaren el sou addicionalment?".

Precisament ahir Compromís varem votar en contra de la rebaixa addicional del sou als funcionaris municipals, que va ser aprovada amb els vots de tots els regidors de  PP i era lògic que en sintonia amb este retall tan important, els regidors de l'equip de govern donaren exemple, però no va ser així. Només alguns van accedir a la rebaixa, amb la qual cosa el que no es van abaixar el sou si que van aprovar la baixada dels seus companys de partit. Concretament, no consten en l'informe proposta per a l'aprovació de la baixada de sous addicionals entres corporatius: els tinents d'alcalde Ignacio Gabarda (regidor Educació i Medi ambient)  i Inma Contelles (regidora d'Infraestructures). I els regidors Miguel Sánchez (Serveis Socials), Luis Cifre (Comerç), Laura Soriano (Fires), Lidia Cortes (Cooperació i Immigració), Marisa Ferre (Sanitat) i Vicente Arenes (Policia Local).

D'altra banda, Compromís vol manifestar a l'opinió pública que tant Loles Ripoll, la seua regidora amb mitj alliberament (treballa mitja jornada en l'ajuntament), com les assessores del grup, s'han aplicat voluntàriament esta rebaixa addicional, i així ho va manifestar ahir en el ple Ripoll quan va dir a Agustí que "en açò sí que remava en la mateixa direcció".

Per ultim, volem ressaltar que els regidors alliberats del PSOE no es van posicionar respecte a la baixada, ja que no van participar en la votació perquè van considerar  que amb la moció aprovada en el ple de maig, eixa no era la manera de prendre l'acord.
Retalls: (Levante EMV - El Mundo, 30 juny 2010)

Publicacions digitals:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Esta gente del PP dan asquito y los del PSOE, ni están ni se les espera...
ANIMO COMPROMÍS, LO ESTAIS HACIENDO MUY BIEN...Y LA GENTE LO SABEMOS