Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 1 de juliol del 2010

A PROPOSTA DE COMPROMÍS PER PATERNA S'APROVA UNA INICIATIVA A FAVOR DE LA CUSTÒDIA COMPARTIDA.

PATERNA MUNICIPI PIONER EN LA COMARCA

Compromís per Paterna va presentar al ple de l'ajuntament una moció pionera en la comarca per a  recolzar la custòdia compartida com a norma preferent darrere d'un divorci. Moció presentada a  instàncies de l'escrit de l'Asociación de abuelos per la custòdia compartida. La moció va ser aprovada per unanimitat en el ple de 28 de juny.

Entenent que la Convenció sobre els drets de xiquets i xiquetes proclamada per l'Assemblea General de nacions Unides el 20 de novembre de 1990, obliga als estats a respectar el dret que xiquets i xiquetes tenen a mantindre relacions personals i contacte directe amb els seus progenitors, i per aixó hem presentat i recolzat esta proposta.

També es sol·licita en els acords de la proposta recolzar una iniciativa legislativa consensuada amb totes les forces polítiques i amb les diferents associacions sensibilitzades amb esta problemàtica.

Cal destacar que a més de l'Ajuntament de Llíria, Paterna és el segon municipi valencià on s'aprova la dita moció.

Ripoll, membre d'Iniciativa i regidora de Compromís ha dit:  “és fonamental escoltar i canalitzar les propostes de la ciutadania, màximament quan denoten clarament criteris d'igualtat i progressisme” .

Al ple van assistir membres de la dita Associació els que al finalitzar ens van donar les gràcies de manera molt emotiva en primer lloc al nostre grup municipal i a la resta de tota la corporació, per plantejar la moció al ple.

Publicacions digitals:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias Compromís por vuestra sensibilidad.

Un padre divorciado

Anònim ha dit...

En nombre de mucha gente, más de la que ustedes se imaginan GRACIAS

Anònim ha dit...

La custodia compartida tiene que empezar en el momento del nacimiento del bebé y no cuando existe el divorcio.
¿Está verdaderamente nuestra sociedad, todavía machista y patriarcal, preparada para la custodia compartida?