Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 9 de juliol del 2010

COMPROMÍS DENÚNCIA LA CIRCULACIÓ INDISCRIMINADA DE COTXES PER LA VALLESA

Proposem la restricció del pas de vehicles

La fotografia  no deixa cap dubte que els vehicles privats circulen tant per camins habilitats com per qualsevol lloc creant noves sendes i camins. Esta circulació indiscriminada deteriora a marxes forçades la vegetació de la Vallesa i  impedix la regeneració d'altres zones.

Compromís per Paterna (BLOC-INICIATIVA–VERDS), diverses associacions ecologistes i la Junta de Barri de la Canyada, hem denunciat en nombroses ocasions la falta de senyalització en la Vallesa, la qual cosa provoca este trafique sense control pels camins.
Loles Ripoll, regidora de l'Ajuntament de Paterna i portaveu del grup municipal Compromís per Paterna ha afirmat “sabem que la Policia patrulla la Vallesa però açò no és suficient i per això exigim un major control del tràfic i una senyalització adequada. Es tracta d'una tasca de l'Ajuntament i del Parc Natural, i per tant han de posar-se com més prompte millor mà a l'obra.” També ha destacat “ La Vallesa està acusant esta degradació i no hem d'oblidar que és un Parc Natural i com a tal ha de cuidar-se

D'altra banda, Compromís per Paterna hem detectat l'existència de zones amb restes d'obra i de podes, que moltes vegades tarden a ser retirats més de 6 mesos. A més de l'impacte estètic, és sabut que les restes de poda són fàcilment inflamables i poden contribuir que s'estenga ràpidament un conat d'incendi.

Retall: LEVANTE EMV (9 juny)
Publicacions digitals: