Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 6 de juliol del 2010

LA CASA DE LA JOVENTUT DE TERRAMELAR: UN ALTRE PROJECTE PARALITZAT INJUSTIFICADAMENT

Compromís per Paterna advertix que el projecte va ser votat en els pressupostos participatius de 2008

“La ciutadania va perdent la confiança i la il·lusió en la participació al comprovar que els projectes que vota en els pressupostos participatius després no es realitzen”. Així s’expressava este matí Loles Ripoll, regidora portaveu de Compromís referint-se a la casa de la joventut que s’havia de posar en funcionament a Terramelar amb el pressupost participatiu municipal.

El projecte va ser votat en el  pressupost de 2008. En principi l’ajuntament va optar per la construcció, però com el solar elegit tenia problemes (hi havia una instal·lació de la companyia Iberdrola que calia desplaçar amb un cost elevat), es va decidir llogar un local. Esta segona opció és la que havia plantejat des d’un principi l’associació de veïns, per ser més barata i ràpida, i fins i tot l’associació va fer diverses prospeccions en el barri fins a localitzar locals que poden ser molt apropiats per a centre juvenil, però la realitat és que les diverses regidories implicades (Joventut, Participació Ciutadana, etc) pareix que s’hagen posat d’acord per a paralitzar el projecte.

Segons Ripoll, “este centre juvenil és molt necessari. En un centre d’este tipus la socialitació dels joves es fa en base a activitats d’oci creatiu. Es potencia el coneixement de la joventut del mateix barri i es reforcen els vincles d’amistat i solidaritat”.

Però a pesar d’haver estat votat en assemblea, a pesar que en teoria hi ha diners, el projecte està paralitzat. Compromís ha demanat explicacions a l’alcalde. Ripoll vol saber què hi ha darrere d’esta paralització, i que “si no hi ha diners, l’alcalde ho ha de dir clarament. Fa uns dies es va rebaixar un 5% addicional el sou dels funcionaris. Volem saber quina és la realitat de les finances municipals i si hi ha diners o no per als projectes aprovats, però estem cansats que diguen sí a tot i després no facen res”, ha conclòs.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ES MUY VERGONZOSO. PROMETER, HASTA.....

Anònim ha dit...

Soy vecino de TERRAMELAR y la verdad que no me sorprende la actitud de no hacer nada referente a la casa de la cultura ya que todo lo que huele a cultura y juventud les parece subversivo.Aparte he de comentar que hay un acoso policial en el barrio a todos los adolescentes que ven por la calle en grupo.