Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 2 de juliol del 2010

NAIX A PATERNA L'ASSOCIACIÓ "Mujer Libre"

Acaba de constituir-se a Paterna l’associació Mujer Libre, una associació dedicada a les dones maltractades, encara que la seua principal inquietud és la difusió de l’equitat de gènere per a evitar que es produïsquen situacions de violència. L’associació oferix atenció psicològica gratuïta a dones maltractades, i en un futur pretenen tindre cases d’acollida.

El telèfon de l'associació, per a qualsevol consulta, és 626122925.

Com en el seu dia va publicar Compromís, a Paterna hi ha més de 250 ordres d’allunyament per a maltractadors dictades pel jutjat. Això significa que els casos de violència masclista són molts més, perquè els 250 són casos de dones que han denunciat i sobre els quals el jutjat s’ha pronunciat. Com és sabut, hi ha moltes dones que, patint agresssions físiques i/o violència psicològica no s’atrevixen a denunciar.
Esperem que la situació vaja canviant gràcies a una educació més igualitària des de la infància i de la labor d’associacions com Mujer Libre. Ja sabeu que podeu comptar amb la coalició Compromís en el vostre treball cap a la igualtat.
 
Enhorabona i llarga vida a l’associació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

LLARGA VIDA...