Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 29 de juliol del 2010

RIPOLL ACUSA A AGUSTÍ D’ENGANYAR I UNFLAR ELS PRESSUPOSTOS DE 2011 AMB INGRESSOS QUE MAI ES PRODUIRAN

 Compromís per Paterna recorda que la llei obliga a presentar pressupostos amb superàvit per a compensar el dèficit de 2009, però “esta cura de cavall pressupostària no és més que un bluff, que manté el dèficit de 2010 i no soluciona el de 2009”

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, davant els pressupostos de 2011 que l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, pretén aprovar al ple extraordinari del proper divendres 30, alerta que “són uns comptes que van a fer més grossa la bola de neu del dèficit, i ell està venent la idea que seran amb superàvit quan sap que és la llei qui l’obliga a fer-ho així”. En este sentit, Ripoll explica que “Agustí està enganyant els ciutadans i ha unflat els pressupostos amb uns ingressos que no arribaran ni per a pagar els gastos fixos “.
Segons l’informe d’Intervenció, és un pressupost “no executable” que per exemple inclou al concepte de l’IAE un import pressupostat de set milions d’euros i sobre el qual l’interventor diu “que ja finalitzades les inspeccions no serà possible assolir”, calculant que han afegit 2.600.00 euros de més per a unflar el pressupost. Ripoll explica que de les llicències urbanístiques s’han pressupostat 2.900.000 euros, “i l’interventor avisa que és una quantitat que no es justifica i que donada la inactivitat de la construcció  no es van a poder realitzar”.

Amb estos exemples com a mostra, “des de Compromís per Paterna no entenem com Agustí no fa cas de tot el que adverteix l’informe negatiu de l’interventor”, afegeix la portaveu del grup municipal de Compromís per Paterna.

Per aquesta raó Loles Ripoll subratlla que l’alcalde “ha ignorat l’interventor, qui li diu que el projecte del pressupost municipal de 2011 constitueix un pressupost estructuralment deficitari donada la insuficiència dels recursos ordinaris bàsics per a cobrir les despeses corrents i les amortitzacions de capital”.

Per a Ripoll, “és una enganyifa la idea de pla d’estalvi que ara abandera l’alcalde perquè es tracta d’un càstig econòmic, per imperatiu legal, per no haver fet els deures en 2009. Agustí hauria de parlar d’un pla econòmic - financer de reequilibri a un termini màxim de tres anys”.

De nou ens trobem amb un Agustí desorientat que pretén guanyar temps presentant uns pressupostos rebaixats on ell insisteix en unflar uns ingressos absolutament irreals”, conclou Ripoll.  

Retall: LEVANTE - EMV (29 Juliol 2010)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ
PATERNA AL DIA