Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 3 d’agost del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA AMB LA FESTA DE LA CANYA

 La Festa de la Canya dona recolzament a la cultura agrària i al riu Túria i el seu entorn 


El dissabte dia 31 de juliol Compromís per Paterna, representat per la seua portaveu municipal, Loles Ripoll, assistí a una gran festa en la plaça del nostre poble, la Festa de la Canya. Per segon any consecutiu va ser un acte lúdic i, sobretot, reivindicatiu, d'un gran grup de persones que tenen molt clara la defensa de l'Horta i ho demostren amb el seu treball quotidià, que és el més important perquè realment viuen el seu compromís. Des de la vesprada i fins molt entrada la nit, compartirem conversa, actuacions, emocions i somriures.
Sense oblidar-nos de ningú, volem agrair, de manera especial, el treball de la Granja Julia, el Col·lectiu de Joves de La Coma o la Plataforma d'Aturats com a principals motors d'aquest projecte al qual han dedicat  molt esforç i més temps.

Vam poder escoltar rap; cant d’estil en les veus dels nostres veïns Teresa i Apa, Voro el Versaor; la Colla Gatzara i el Grup de Danses Xafarnat ens van acostar la tradició musical valenciana. I altres que amb la seua música van donar el seu suport van ser Àlvar Carpi, Rafa Xambò, Ovidi Twins, Miquel Gil i Pau Alabajos. Un dels moments més emotius fou l'homenatge que se li va fer a Lluís Paris, “el rubio” per a nosaltres. 

Ell, com sempre des de la seua humiltat i sinceritat, ens va dir a tots unes paraules molt importants: “passe d'homenatges...això és un treball de tots...”. I, al final, quan s'acomiadarem d'ell, somrient, va dir: “veus com podem organitzar actes sense haver de mendigar a ningú?. I el més bonic que li vaig escoltar: “què bé vaig a dormir aquesta nit”.


Des de Compromís per Paterna, la nostra felicitació per l'acte i perquè ens doneu l'oportunitat de compartir tantes coses amb vosaltres.
Enhorabona i endavant!