Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 31 d’agost del 2010

RIPOLL DEMANA IMPLICACIÓ A AGUSTÍ EN EL CONFLICTE DELS BOMBERS I QUE EXIGISCA A CAMPS QUE PAGUE EL DEUTE DE 24 MILIONS

Els bombers de Paterna es reuneixen amb la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, per a exposar-li la delicada situació del col·lectiu

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, que ha mantingut este matí una reunió amb una representació dels bombers del Parc de la Fuente del Jarro per tal de conéixer de prop els problemes que tot el Consorci porta setmanes denunciant, creu que “l’alcalde de Paterna ha d’implicar-se en el conflicte dels bombers i exigir a Francisco Camps que pague el deute de 24 milions que encara deu al Consorci Provincial de Bombers”.

Segons Ripoll, “si l’ajuntament és part activa dins el Parc de la Fuente del Jarro, ja que és responsable d’un 20 per cent del finançament, el que ha de fer és insistir a la resta de socis que també complisquen la seua part, és a dir, la Diputació el seu 50 per cent i la Generalitat el 30 per cent. Mentre que la Diputació sembla que compleix, la Generalitat està donant una pèssima imatge pel que fa a les emergències, deixant de banda un col·lectiu com el dels bombers que treballa amb vides humanes i al qual rebaixa, dins de les últimes polítiques de retall, dos milions i mig per a  destinar-los a pagar el forat de la visita del Papa”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna denuncia que el Parc de Fuente del Jarro “continua igual que fa 20 anys, i no pot fer res davant l’augment de la mitjana d’edat dels professionals que allí treballen, sense poder tindre noves incorporacions que puguen cobrir les futures jubilacions i les baixes. És cert que han entrat 52 efectius nous però sabem que eixe numero no és real perquè 20 eren interins, amb la qual cosa les incorporacions reals són 32”.

Altre dels problemes que s’ha tractat a la reunió entre la regidora Ripoll i els bombers ha sigut el de la formació, manteniment i dotació de vehicles al parc de Paterna. Loles Ripoll considera que “tindre un vehicle d’altura paralitzat huit mesos perquè no s’havia impartit la formació necessària és un escàndol i més quan en eixos mesos de paràlisi coincidí l’incendi del Molí”. 

El Parc de Bombers de Paterna, situat al polígon de la Fuente del Jarro,  és un del 17 parcs que formen part del Consorci Provincial de Bombers. Dóna servei a les poblacions de Paterna, Mislata, Quart i Manises a més de recolzar als parcs de Burjassot, l’Eliana, Godella i totes les poblacions que hi ha fins arribar a Ademús. Els bombers de la Fuente del Jarro també donen suport a Torrent i Sagunt, “tot això amb set persones de guàrdia la qual cosa els obliga a fer de tot a tots siguen sergent, caporal o bomber, amb una resposta ràpida de quatre minuts dins el nostre terme municipal, la qual cosa ens fa sentir-nos orgullosos d’estos professionals i hauria de fer que Agustí es preocupara més per la seua situació deficitària i li buscara una solució”.

Retall: LEVANTE EMV (dissabte 28 d'agost)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sou les millors...mentres la majoria dels nostres representats politics estan de festa... anim i endavant Compromís...