Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 5 d’agost del 2010

RIPOLL RECORDA A AGUSTÍ QUE L’OPOSICIÓ EXISTEIX A L’AJUNTAMENT AMB ELS VOTS DE LA CIUTADANIA I LI PUNTUALITZA QUE “ESTEM OBERTS PER VACANCES”

Compromís per Paterna lamenta que l’alcalde, Lorenzo Agustí, “vaja a la seua i no vullga saber res de nosaltres com si visquera en un acte de campanya perpetu, sense guardar les formes per tal d’avisar-nos de l’activitat del consistori”


 La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, manifesta el seu malestar per la manera d’actuar de l’alcalde de Paterna, “qui es dedica a fer actes públics en la nostra ciutat i no diu res, com si es tractara de fer-ho d’amagat per a que després ixca a tota plana als mitjans. És clarament una estratègia que vol netejar la seua imatge d’ineficiència i ineficàcia després dels últims desgavells comesos, com ara els famosos pressupostos per a 2011”.

Ripoll es refereix a la presentació dels patinets elèctrics de la policia local de Paterna i a la inauguració de la reforma dels pavellons militars junt a l’aquarterament Daoíz i Velarde, actes que tingueren lloc durant el dia d’ahir al municipi.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna recorda a Agustí que ell no és l’unic que està a l’ajuntament, ja que en el nostre cas, Compromís per Paterna està obert per vacances per tal d’atendre als paterners i paterneres que es passen pel grup municipal ,i fer la tasca que ens correspon com a persones elegides per la ciutadania”.

En este sentit, Loles Ripoll assenyala que “si el que vol Agustí es transmetre el missatge que l’oposició ‘ni està ni se li espera’, va molt desencaminat perquè sí que estem i qui no ens espera, perquè no ens avisa, és el mateix alcalde”.

Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A los vecinos de Campamento tampoco nos dijeron nada de esa inauguracion fantasma... y en cuanto a los patinetes...ya tendrías que empezar a averiguar de que empresa son, porque a parte de alquilar ...como piensen en cobrar a ver quien es el "agraciado"...a lo mejor luego patrocina la cabalgata del barrio de Campamento ESA QUE HAN QUITADO

Anònim ha dit...

Seguirem la pista...

Compromís per Paterna