Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 13 de setembre del 2010

COMPROMÍS DENÚNCIA QUE UN DELS PRINCIPALS ACCESSOS AL NOU IES DE LA CANYADA ESTÀ SENSE ASFALTAR

La coalició critica l’abandó del consistori en el carrer 7 quan està a punt d’inaugurar-se el centre escolar

Compromís per Paterna ha comprovat com l’asfalt s’ha quedat sense arribar a un tros del carrer numero 7 de la Canyada, un dels principals accessos a l’institut nou d’este barri que està a punt d’inaugurar-se, “un camí pel qual passaran centenars de vehicles i que està sense acabar per la deixadesa, una vegada més, del nostre equip de govern”.
 
Segons la regidora de Compromís per Paterna, Cristina Domingo, “només els ha quedat un tram molt curt per tal de transformar el camí de terra en una via asfaltada, i sembla mentida que no consideren la possibilitat de pavimentar-ho tot, més quan el paviment dels carrers del Barranc Barat sí que s’han asfaltat per tal que les escorrenties no deterioren el terra”.
 
Per a Domingo, “l’ajuntament hauria de posar remei a esta situació i fer-se càrrec dels treballs d’asfaltat. Quan s’inaugure l’institut els estudiants, pares i mares dels alumnes, i veïns de la zona hauran de suportar la polseguera que s’alçarà perquè serà una zona molt transitada”. 
 
La regidora de Compromís per Paterna afegeix que “tampoc hem d’oblidar que quan arriben les pluges, tot això estarà ple de fang si no es posa remei a la situació i es canvia la terra per asfalt”.
 
Cristina Domingo explica que “a tot això també cal afegir que tampoc han tocat les voreres, que també estan deteriorades. Per això, pensem que les coses quan se fan s’han de fer bé i quan s’ha pavimentat un tros tan gran, deixar éste sense acondicionar ocasionarà moltes molèsties que podrien haver-se evitat”.

Retall: LEVANTE EMV (11 setembre)
Publicacions digitals: