Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 24 de setembre del 2010

COMPROMÍS QUALIFICA DE “TERCERMUNDISTA” EL REGISTRE D’ENTRADA I URGEIX AGUSTÍ A UNA SOLUCIÓ DEFINITIVA

Ahir de matí s’ha deixat de donar torn a les 9.30 hores i han passat 495 instàncies pel registre, 321 sol·licitant la devolució de la TAMER

Compromís per Paterna no dubta en qualificar de “tercermundista” l’atenció que es dóna a la ciutadania de Paterna en el registre d’entrada del consistori, “perquè després de les denúncies fetes per nombrosos paterners i paterneres, a més de les del nostre grup municipal, és increíble que encara continuen les cues i que fins i tot es puguen veure a les persones des d’abans de les huit del matí a les portes de l’ajuntament perquè no hi ha prou personal per donar un servei públic com cal”.

En el dia d'ahir, a les 9.30 hores “s’ha deixat de repartir numero per a tota la gent que estava fent cua i molts han tornat a quedar-se sense poder fer el tràmit, quan algú ja ha estat des de les set del matí en previssió del que podia passar, tal i com hem sabut pels mateixos habitants de Paterna que estaven allí”, explica la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna considera “que els problemes s’han de solucionar abans que esclaten i que siga més difícil posar remei. Però sembla que l’alcalde Lorenzo Agustí continua menyspreant el temps de tots i totes i posa pegats per a intentar callar les crítiques que li plouen per la seua mala gestió i desídia amb els contribuents”.


Al llarg del dia de hui s’han fet un total de 495 registres, dels quals 321 han sigut per a demanar la devolució de la taxa de fem (TAMER), “i quan les queixes es sentien des del primer pis, on està el despatx d’Alcaldia, s’ha posat el pegat: dos persones més atenent a tots els que allí estaven. Però aquesta solució és temporal i Compromís ja ha estat advertint l’alcalde en ocasions anteriors. Sembla que pose solució a colp de nota de premsa de Compromís per Paterna”, afegeix Loles Ripoll.

Malgrat saber que Agustí no ens escolta, des de la nostra formació recordem que Agustí també té carències a centres municipals que poden donar atenció i reduir les cues. És el cas del dia de hui on el centre que dóna atenció en la Coma estava de curs i al de Lloma Llarga l’ordinador no funcionava”.

Retall: LEVANTE EMV (24 setembre)