Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 28 de setembre del 2010

MAGATZEM NUCLEAR A ZARRA? NO GRACIES!


Donat que totes les forces polítiques representades al Parlament Valencià han fet públic ja el seu rebuig a què Zarra aculla l'ATC de residus nuclears, des de el grup parlamentari Compromís es proposa que es manifeste una posició unida i forta al respecte.

Compromís està disposat a retirar la seua resolució presentada ja en Les Corts a canvi de que es pacte entre tots els grups un text de consens que implique una posició unitària del Parlament Valencià. Un text simple, curt i clar que tots puguen signar sense problemes. Este posicionament conjunt seria una mostra de generositat, responsabilitat i unitat, per damunt dels interessos particulars i en defensa de tot el poble valencià.

Per a Compromís es absurd que estant tots d'acord en allò essencial, el rebuig a l'ATC en territori valencià, no poguérem donar davant el govern central i el conjunt de la societat una posició unida i forta de tot el parlament.

Compromís proposa negociar el text per a què siga assumible per tots, sense que apareguen condicions inacceptables per a ningú. És hora d'unitat, de contundència i unanimitat en un tema en el qual tots els partits manifesten el seu acord.
Compromís ja té preparat un text en este sentit, que no es farà públic fins després de les negociacions amb els altres grups, que està formulat en termes que tots poden assumir, encara així, està totalment obert a modificacions mentre es mantinga l'essencial, el rebuig a l'ATC a Zarra o a qualsevol altra localitat valenciana i que es comunique urgentment i amb claredat i legalitat al govern central.