Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 28 de setembre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA PROPOSA EL TRASLLAT DEL BAIXADOR DE LA VALLESA CAP AL BOSC

La coalició va presentar una moció al ple per a que es modifique el projecte
i el trasllat siga cap al poble. La moció va ser aprovada per unanimitat
Compromís per Paterna considera que la nova ubicació del baixador de la Vallesa, que hi ha a l'estudi informatiu, projecte i execució de l'obra de la 1ª fase d'integració de la línia 1 Metrovalencia en el municipi de Paterna, finançada amb el Pla Confiança, “és una barbaritat perquè és 200 metres en direcció cap al bosc, amb tots els perjudicis que això porta, tant per a la ciutadania com per al bosc”.

Segons la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “l’ajuntament planteja un disbarat amb aquest nou emplaçament del baixador de la Vallesa perquè allunya el servei públic de metro dels usuaris i del poble i no se n’adona que pot repercutir-li en una davallada del nombre dels usuaris habituals”.

En este sentit, Ripoll assenyala que “als veïns del Plantío o als de Sant Antoni de Benagéber se’ls dissuadix així d’usar el transport públic amb este canvi d’ubicació, i molts dels usuaris actuals ens han manifestat els seus temors de pujar i baixar de nit a la Vallesa si finalment arriba a estar situat eixos 200 metres més endins del bosc”.

Per tot això, Compromís per Paterna ha decidit presentar una moció en el ple i recolzar les propostes veïnals de la Plataforma 15 minuts, de la Comunitat de Propietaris de la Vallesa i de l’Associació de Veïns de Colinas de San Antonio, que han sol·licitat que este nou baixador es traslladara cap a la població”, explica la portaveu municipal de Compromís.

Loles Ripoll afirma que “este plantejament es fonamenta en que la ubicació proposada seria més accessible per als veïns, tant de la Vallesa com del Plantío i de Sant Antoni de Benagéber".

Retall: LEVANTE EMV (28 septiembre)