Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 19 d’octubre del 2010

COMPROMÍS ACUSA AGUSTÍ DE RETALLAR DE MANERA ENCOBERTA LA DESPESA SOCIAL PER NO SIGNAR EL CONVENI DE 2010 AMB LA CAMBRA

La coalició afirma que aquesta entitat, que gestiona els telecentres del municipi, encara no ha rebut la subvenció per a 2010 

Compromís per Paterna denuncia que l’alcalde de Paterna, Lorenzo Agustí, “torna a mentir a la ciutadania perquè ha retallat, de manera encoberta, la despesa social, ja que hem sabut que encara està pendent la signatura del nou conveni amb l’entitat La Cambra que no ha cobrat els diners per a 2010, i només queden dos mesos per a que s’acabe l’any”.
 
La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que Agustí “s’unfla als plens dient que no ha fet retallades a la partida de despesa social dels pressupostos, però ja coneguem la seua política del sí-sí que després és no-no, i l’exemple més clar el tenim en el cas de La Cambra, que porta els telecentres de Paterna”.

Segons Ripoll, “La Cambra té personal que treballa fent una col·laboració incentivada, és a dir, que l’entitat en qüestió, mitjançant la subvenció del conveni municipal, paga a estes persones una quantitat per a remunerar les seues hores de feina”. Aquest conveni obliga l’ajuntament a pagar, en el moment de la signatura, el 50 per cent de la subvenció acordada amb l’entitat.

Però ara, com l’alcalde ha deixat les arques municipals tremolant-se, va allargant la signatura del conveni de 2010, amb la qual cosa La Cambra no ha cobrat i, per tant, totes les persones dels telecentres no veuen un euro des de fa mesos”, afegeix la portaveu municipal de Compromís per Paterna.

Loles Ripoll assenyala que “Agustí no vol dir clarament als paterners i paterneres que no té diners per a res, i per a ell l’opció més fàcil i ràpida és, com en este cas, aprovar en ple un conveni i després no firmar-lo amb l’entitat, per què? Per a donar una imatge en públic i després fer maniobres dilatòries que tenen unes repercussions molt greus en el dia a dia de les persones que atenen els telecentres, i de les quals potser ell desconega la seua situació personal”.

La Cambra vol pagar les persones que té al telecentre però Lorenzo Agustí està posant entrebancs que solucionaria ràpidament escrivint el seu nom i cognoms al document, per a que automàticament s’abonara eixe 50 per cent dels diners que li corresponen a dita entitat”, conclou Ripoll.

La Cambra és una associació que té com a objectius la intervenció socio-educativa sobretot amb menors, joves i col·lectius de risc social, amb la finalitat d’atendre les seues necessitats a l’àmbit social, personal, escolar, familiar, laboral, de formació i de temps lliure. A més a més, La Cambra també potencia la sensibilització, difusió, participació i treball comunitari amb d’altres entitats de la xarxa social.

Retall: PROVINCIAS (19 d'octubre)