Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 20 d’octubre del 2010

RIPOLL REPROTXA AGUSTÍ QUE CONTINUE OCULTANT INFORMACIÓ SOBRE IKEA

Compromís considera molt problemàtica la prolongació de la CV-31

Compromís per Paterna entén el pacte de discreció entre Ikea i l’alcalde del municipi, “però este pacte és contrari a la necessària participació de l’oposició en les decisions municipals. Més encara quan Lorenzo Agustí ha presentat al ple projectes urbanístics que planteja com no relacionats amb la ubicació d’Ikea quan, en realitat, sí que ho són, i alguns dels quals han suposat una important despesa municipal”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “la nostra coalició va proposar en febrer, en una moció, que s’oferira a Ikea la possibilitat d’ubicar-se en el camp de tir militar, moció que va ser aprovada. I en estes circumstàncies, de clara voluntat de col·laboració al projecte, reprotxem durament a Agustí la seua actitud d’ocultar a l’oposició informacions bàsiques sobre el planejament municipal”.

Des de Compromís ens preguntem com és possible que un alcalde, que té el suport de tota la corporació per a facilitar que vinga Ikea, oculte informació fonamental en les operacions de planejament urbà que porta al ple per a aprovar”, afegeix Ripoll.

Per a la portaveu de Compromís per Paterna, “dos són els exemples a destacar: d’una banda el pla d’accessos a Heron City, que en realitat era un pla d’accessos per a Ikea, i en el qual el consistori ha invertit una gran quantitat de diners que ara serà irrecuperable perquè el projecte decau en favor de les altres ubicacions que s’estan considerant. I l’altre és l’aprovació definitiva de la urbanització del pla del Rector, l’execució imminent del qual estrangularà el possible corredor per a la prolongació de la CV-31 (l’autovia que va a Godella i passa enfront de la Fira de Mostres). Això últim vol dir que quan es construïsca el Pla del Rector, l’autovia projectada passarà entre els barris de Lloma Llarga (Valterna) i Pla del Rector amb les consegüents molèsties acústiques i de contaminació ambiental”.

A més a més, continúa Ripoll, “si el projecte d’eixa autovia es perllonga fins a passar l’A7, penetrarà en la Canyada entre Montecanyada i el polígon L'Andana per a girar cap al Parc Tecnològic, tal i com està dissenyada, complicant, encara més, la configuració en barris aïllats que penalitza a Paterna, aspecte al qual des de Compromís ens oposem”.

Per això, “Compromís demana que Agustí mantinga regularment informats els grups de l’oposició en la comissió informativa d’infraestructures, per a poder seguir col·laborant i plantejar les millors condicions d’accessibilitat, que siguen menys perjudicials per al medi ambient i per a la població dels barris que puguen quedar més pròxims a la ubicació definitiva d’Ikea”, conclou Loles Ripoll. 
Retall: LEVANTE EMV (20 octubre)

Publicacions digitals:
PATERNA AHORA
PATERNA BIZ
PATERNA AL DÍA


3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿Y lo buenas que están las albóndigas con mermelada de frambuesa? Reconozco que será impagable desplazarme en autobús de lunes a viernes hasta las 14h para tomarme mi ración por 2 euros.

POR DIOS, AGUSTÍ,TRAELO YAAAA !!

Anònim ha dit...

A VER SI PARA TOMARTE LAS ALBÓNDIGAS ESAS TE TIRAS 5 HORAS EN COCHE PARA LLEGAR...Y TE SALEN UN POCO CARAS... ENTENDIENDO TU CACHONDEO RECONOZCO QUE ME HAS HECHO SONREIR...SOLO POR ESO VALE LA PENA...

Anònim ha dit...

Si tardo tanto tiempo, las albóndigas ya estarán frías !! Yo que pensaba comerme las albóndigas más sostenibles de la Comunitat, yendo en el TMP...

Total, de los 2000 puestos de trabajo prometidos, unos 175 están haciendo albóndigas día y noche.

No será mejor, en vez de hacer una autovía nueva, matadora, poner puestos de albóndigas en Paterna Centro, Sagunto y Palacio de Congresos? Así aliviaríamos el tráfico de la CV-35

Un saludo