Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 28 d’octubre del 2010

COMUNICAT DELS SINDICATS: UGT, CCOO, STES-IV

ELS SINDICATS DEMANEN SERIETAT I RESPONSABILITAT AL SR. ALCALDE DE PATERNA I ANUNCIEN MESURES DE PRESSIÓ I DENÚNCIES.

Davant la notícia, publicada per la premsa, de l'alcalde de suprimir llocs de treball de l'Ajuntament de Paterna, els sindicats UGT, CCOO I STES-IV mostren el seu més absolut rebuig i retrauen l'actuació de l'alcalde durant els dos últims anys.

L'alcalde ens ha enganyat, mentres ha mantingut la promesa de millora de les condicions dels empleats públics, la realitat ha sigut que porta dos anys marejant amb la reestructuració de l'ajuntament, amb la nova relació de llocs de treball, amb un aparent clar signe d'anar en contra dels mateixos empleats, amb retalls de salari, i ara amb un intent de suprimir 29 places i acomiadar 13 empleats públics.

El 26 d'octubre es va celebrar la Mesa de Negociació en un ambient molt crític per part d'estos tres sindicats, que van mostrar la seua indignació a la Regidora de Personal ,Maria Villajos, per les MALES MANERES D'ACTUAR per part de la corporació, havent-se assabentat per la premsa de la intenció de l'alcalde d'amortitzar places de l'ajuntament. Igualment els representants sindicals van criticar la utilització de la Mesa de Negociació com a mecanisme per part de la corporació per a intentar legitimar tots els abusos i balafiaments que s'estan cometent: pagament de productivitats, d'hores, de pujades de sou a alguns llocs, reducció de salaris, etc.

Segons van manifestar, “resulta significatiu que si estes mesures es duen a terme el Partit Popular continuarà tenint 11 assessors polítics (de lliure designació), atés que les places que ha anunciat que amortitza no estan ocupades per ningú, la qual cosa demostra que l'alcalde de Paterna anteposa els interessos del seu partit al de la totalitat de la ciutadania”,  “els principals afectats per les noves mesures de l'equip de Govern són els veïns del municipi, donat el seu anunci de despedir membres dels servicis socials, precisament el servici mes demandat pels veïns en plena crisi, i a Policies locals, el que es pot traduir en major inseguretat ciutadana quan l'alcalde sap de sobra que eixa és una de les majors preocupacions del municipi”.

Els sindicats van criticar la forma d'actuar del sr. alcalde, que atenta a la Llibertat Sindical i no respecta als representants dels empleats públics, i van informar d'actuacions legals per a fer vetlar els drets a disposar de la informació, a ser escoltats i a la negociació col·lectiva.

Convocada assemblea dels empleats públics, es va confirmar el malestar per la situació creada, amb enganys, mentides i intents continus de l'alcalde per crear situacions per a dividir als propis empleats. La realitat és reducció del salari, ocupació precària, PÈRDUA DE LLOCS DE TREBALL, sense cap compromís firmat per part del sr. alcalde, per la qual cosa van acordar convocar reunions sectorials, comunicats de premsa i mesures de pressió per a vetlar pels drets a unes condicions laborals adequades, una imatge de respecte per la funció pública i la solució de totes les irregularitats i precarietat de l'ocupació pública.

(Infomació segons nota de premsa rebuda.)

1 comentari:

josefa ponsoda vaño ha dit...

Este Alcalde ha sido un timo como gobernante,no tiene niidea como desenpeñar sus funciones y lo mas triste de todo es que esta dejando a Paterna en bancarrota ejerce el gargo como el clasico dictador no acepta ni tolera que nadie le contradiga.De mucha gente es sabido la mala relacion que tiene con algunos sectores del ayuntamiento y de la forma que los margina por espresar sus opiniones.Yo la pregunta que le haria seria.¿Lorenzo duermes tranquilo?