Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 25 d’octubre del 2010

INICIATIVA ELEGEIX MÓNICA OLTRA, MIREIA MOLLÀ I CARLES MULET PER ALS PRIMERS LLOCS DE LA LLISTA AUTONÒMICA DE COMPROMÍS

Iniciativa del Poble Valencià celebrà dissabte a València el seu Congrésd’elecció de candidatures per a la llista autonòmica de la coalició Compromís de cara a les autonòmiques de 2011


La diputada Mónica Oltra ha estat elegida per la militància ecosocialista com a la primera representant d’Iniciativa a la llista de Compromís per la circumscripció de València on, d’acord amb el pacte de coalició, ocuparà el segon lloc.

Per les comarques alacantines ha estat triada en primer lloc la també diputada Mireia Mollà, qui encapçalarà la llista de Compromís a la circumscripció d’Alacant. I finalment el portaveu d’Iniciativa a les comarques castellonenques, Carles Mulet, ha estat elegit com a primer representant ecosocialista a la llista de Compromís per la circumscripció de Castelló on ocuparà el segon lloc.

Els militats d’Iniciativa també han triat la resta de representants ecosocialistes a les llistes de Compromís per les tres circumscripcions del País Valencià. En la seua intervenció davant la militància d’Iniciativa, Mónica Oltra ha destacat la necessitat d’un canvi polític en 2011, per al que Compromís serà clau, ja que “els valencians i valencianes no podem permetre ni una generació més perduda, una generació sense treball, sense oportunitats ni expectatives, no ens podem permetre ni una generació més sense esperança”.

En este Congrés també s’ha aprovat el Programa Marc Municipal de cara a les eleccions de 2011. El programa ecosocialista per als ajuntaments es basa en l’ètica política i la regeneració democràtica, per aconseguir governs municipals que actuen amb responsabilitat, transparència, honestedat i que promoguen la participació ciutadana.

Iniciativa es posa com a objectiu uns municipis que fomenten la justícia social i una sanitat i educació públiques i de qualitat. Un altre eix del programa municipal d’Iniciativa és l’ecologia, des dels ajuntaments s’ha de lluitar contra el canvi climàtic i impulsar l’estalvi i les energies renovables. Així mateix l’eficiència en la gestió dels recursos públics i la participació ciutadana són claus en este programa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una molt bona notícia.