Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 22 de novembre del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA EL LAMENTABLE ESTAT DEL SERVEI DE METROBÚS

Alguns dels autobusos de la línea que té parada al Parc Tecnològic han de fer baixar els passatgers per poder pujar una costera i continuar el trajecte


La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha registrat una pregunta parlamentària dirigida a la Conselleria d’Infraestructures i Transport per a què done explicacions del “lamentable estat en què es troba el servei Metrobús, depenent de l’Agència Valenciana de Mobilitat Metropolitana”.

Segons Oltra “els usuaris d’estos autobusos que connecten València i les poblacions del voltant es queixen del deficient servei que reben: les freqüències de pas són insuficients, els autobusos no tenen un manteniment adequat i presenten condicions insuficients de confort per als viatgers i problemes mecànics importants”.

“Una prova d’estos problemes és el que ocorre amb alguns dels autobusos de la companyia Edetania Bus que ofereixen el servei de Metrobús en diverses línies. Alguns d’estos combois, degut al mal estat en què es troben, han de fer baixar els passatgers per pujar una costera en l’accés al parc Tecnològic de Paterna i poder continuar amb el seu trajecte”. 

"Este fet -ha afegit la parlamentària- és bona mostra de què hi ha autobusos que no estan en condicions de prestar cap servei, a l'hora de la perillositat que implica per a la resta de la circulació i per als usuaris de Metrobús que han de recórrer un metres a peu en una via molt transitada i sense vora".

"Des de Compromís reclamem que la Conselleria d'Infraestructures i Transport augmente la supervisió i les inspeccions a les empreses que ofereixen el servei de l'Agència Valenciana de Mobilitat Metropolitana i exigisca l'oferiment d'un servei de transport públic de qualitat, augmentant la freqüència de pas i renovant els autobusos", ha conclòs Oltra.