Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 18 de novembre del 2010

COMPROMÍS DENUNCIA QUE AJUNTAMENT I GENERALITAT TENEN ABANDONATS LA COMA-MAS DEL ROSARI SENSE INVERSIONS

La coalició recorda que l’IVVSA deu més de 1,5 milions i l’ajuntament 275.000 euros, segons un conveni signat en gener de 2009 per a millores

 
Compromís per Paterna denuncia que “totes les deficiències que els veïns de la Coma-Mas del Rosari estan exigint que tinguen resposta municipal es podien haver solucionat si l’Institut Valencià de la Vivenda (IVVSA) haguera complit el conveni que va signar amb el consistori de Paterna en gener de 2009, pel qual es comprometia a finançar amb 1.537.000 euros la millora de zones verdes, obres de rehabilitació, la millora d’espais col·lectius d’ús públic i la promoció del xicotet comerç. Però d’això queda palés que no s’ha fet res”.

En este sentit, la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afegeix que l’alcalde, Lorenzo Agustí, “tampoc queda lliure de culpa perquè dins d’este conveni, la part a que ell es va comprometre va ser aportar 275.000 euros per a millora d’espais públics. I de nou ens trobem en que tampoc s’ha fet i els veïns que viuen en la Coma-Mas del Rosari estan oblidats per l’equip de govern”.

Loles Ripoll assenyala que “això torna a ser una operació de maquillatge mediàtic de la mala gestió municipal del PP, que ha reportat a Lorenzo Agustí molts titulars i la foto del moment de la signatura del conveni, però el temps posa a cadascú al seu lloc i demostra, donant-nos la raó, que tornem a ser testimonis d’un altre bluff d’Agustí”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna explica que “el pitjor de tot és que el mateix alcalde ha reconegut que el conveni no s’ha executat i que com no hi ha diners als pressupostos per a fer-lo realitat es quedarà en negre sobre blanc, al paper, i els veïns sense les seues demandes de millora amb resultats efectius”.

Ripoll assegura que “ara, havent pogut evitar que el poble pagara unes millores que assumia l’IVVSA al conveni, veiem com l’alcalde contribuirà a fer més gran el forat econòmic de l’ajuntament perquè està clar que els veïns necessiten les millores que demanen. És la política d’estirar més el braç que la mànega”.

“I l’últim capítol d’esta història,  i com a premi de consolació per als veïns de la Coma-Mas del Rosari, és que Lorenzo Agustí s’ha compromés a acompanyar estos veïns per a demanar a la directora general de l’IVVSA el compliment del conveni, quan sap que això no es produirà”, conclou Loles Ripoll.

Publicacions digitals: