Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 29 de novembre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA VA A LES CORTS A ACREDITAR-SE PER TAL D'ARREPLEGAR SIGNATURES EN LA ILP PER L'EDUCACIÓ INFANTIL

La regidora i portaveu municipal de Compromís per Paterna, Loles Ripoll; la també regidora Cristina Domingo, i el també membre de Compromís per Paterna, Vicent Jutglà, ja són oficilament fedataris


El passat dissabte 27 de novembre el Lletrat Major de les Corts Valencianes va citar a tots els valencians i valencianes que estan inscrits per a ser fedataris de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per l'educació infantil gratuïta de 0 a 3 anys. Compromís per Paterna també participa amb membres de la seua formació com a fedataris, entre ells la regidora i portaveu municipal, Loles Ripoll; la regidora Cristina Domingo; i el també memebre de Compromís per Paterna, Vicent Jutglà. Ara, amb este acte, al qual assistiren 313 persones, la ILP ja està en marxa.

Recordem que amb aquesta proposta de la Coalició Compromís es pretén arreplegar un total de 50.000 signatures per tota la geografia valenciana, signatures que faran possible presentar al parlament valencià una llei que permeta crear una xarxa pública d'escoletes infantils per als xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.