Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 16 de novembre del 2010

COMPROMÍS CRITICA QUE PATERNA NO ARRIBE A LA RATIO DE DOS POLICIES PER CADA 1.000 HABITANTS QUE HI HA A LA COMUNITAT

La coalició demana més efectius per atendre com cal la inseguretat ciutadana d’alguns barris 


Compromís per Paterna considera que el municipi “necessita arribar almenys a la mateixa ratio de numero de policies locals per cada 1.000 habitants que hi ha a la Comunitat Valenciana, que actualment és de poc més de dos, 2’07 exactament”.

Per aquesta raó, des de la coalició “considerem que amb 64.000 habitants censats, el nostre poble ha de tindre els efectius suficients per a donar una resposta de qualitat a les demandes de la població i solucionar alguns problemes d’inseguretat ciutadana que, per falta de personal, no es poden atendre com cal”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, afegeix que “determinar el numero d’agents de policia local li correspon a l’alcalde, i per això ell hauria d’estar sabedor de les xifres que es tenen en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, ja que és la Conselleria de Serafín Castellano qui té la competència, departament del color polític de Lorenzo Agustí”.
A més a més, Ripoll subratlla que dels 110 policies locals actuals, entre agents, oficials, inspectors i intendents, “la ratio de policies per cada 1.000 habitants a Paterna es queda en 1,71, el que vol dir que  tota la ciutadania no té cobertes de la mateixa manera les seues necessitats en quant a seguretat ciutadana, no perquè la policia no responga, que no és el cas, sino perquè els més de 80 agents no donen a l’abast”.

Per a la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “queda clar que la prioritat de Lorenzo Agustí no és la ciutadania i ell només es limita a dir el que els paterners i paterneres volen sentir, com ara prometre un retén 24 hores a Mas del Rosari, sense pensar que es necessiten set efectius policials per a que dit retén siga operatiu”.

En este sentit, “ens preguntem si l’alcalde, per a fer eixa promesa als veïns de Mas del Rosari, ha pensat que en cas de voler complir-la ha de llevar els policies d’un servei per a posar-los en eixe hipotètic retén. No seria més lògic augmentar el cos de policia local? El temps ens donarà la resposta, que malauradament ja coneixem”, conclou Ripoll.

Retall: LEVANTE EMV (16 novembre)
Publicacions digitals:
PATERNA AL DIA
PATERNA BIZ