Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 12 de novembre del 2010

RIPOLL DEMANA UNA INTERVENCIÓ URGENT AL BARRANC DE LA FONT, OBLIDAT PER L’AJUNTAMENT I DETERIORAT PER LA PLUJA

Compromís critica que “reparar unes obres mal acabades costarà més que haver-ho fet bé des del principi”
Compromís per Paterna exigeix a l’equip de govern del municipi que “intervinga de la manera més ràpida possible al Barranc de la Font perquè el paviment està desfent-se perquè la terra, sense res que la continga, està desplaçant-se i deteriorant-lo greument. Les obres estan abandonades quan realment queda molt poc per executar, amb la qual cosa es demostra que la Regidoria d’Infraestructures, que dirigeix la senyora Contelles, no aprova les assignatures pendents”.
La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “tot es podia haver fet bé des del principi, perquè cal recordar que són obres que estan finançades amb diners del Pla E del govern central, i s’havia d’haver previst el material necessari (geocel·les segons el projecte) per evitar els desperfectes que causen les pluges i que ara estem contemplant com a convidats de pedra, sense poder fer més que alertar a la regidoria d’Inmaculada Contelles perquè ha deixat una obra importantíssima a mig acabar, i ja estem veient les conseqüències”. 

A més a més, “aquesta falta de previsió, i no acabar les obres com toca, aspecte que ve sent, per desgràcia, una constant en els regidors del Partit Popular, tindrà com a conseqüència que l’ajuntament haja de fer una despesa més gran en uns moments tan greus de crisi econòmica. Una realitat que no descobreix res de nou sobre la mala gestió de l’equip de govern popular a Paterna”.

En este sentit, la portaveu municipal de Compromís per Paterna subratlla que “la nostra coalició ja va preguntar al ple del mes de setembre perquè no s’havien utilitzat geocel·les per evitar l’erosió, i podem esperar sentats a que ens donen resposta i, el que és més important, a que reparen els desperfectes”. Per a Compromís per Paterna, les geocel·les “hagueren permés drenar l’aigua dels corrents que causa la pluja, amb l’evident conseqüència d’evitar l’erosió tan greu que hem vist que ja pateixen les obres recentment acabades”.

D'altra banda, “no s'han pavimentat alguns dels carrers que van al barranc, i -com mostra una de les fotos adjuntes- quan plou es pot veure com la pluja arrossega la terra d'estos carrers, que ompli els barrancs. Ignorem quin va ser el criteri per a pavimentar només uns carrers i no tots els que donen al barranc", conclou Loles Ripoll.

Retall: LEVANTE EMV (12 novembre)
Publicacions digitals:
PATERNA AL DÍA
PATERNA AHORA
PATERNA BIZ