Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimarts, 16 de novembre del 2010

S’ACREDITEN ELS PRIMERS FEDATARIS DE LA ILP DE COMPROMÍS PER L’EDUCACIÓ INFANTIL DE 0 A 3 ANYS

Comença així la recollida de les 50.000 signatures necessàries




El Lletrat Major de Les Corts, Francisco Visiedo, acredità ahir als primers ciutadans que seran fedataris en la recollida de firmes per a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per una educació infantil de 0 a 3 anys pública i gratuïta.

Esta ILP ha estat registrada per un grup de ciutadans vinculats a la coalició Compromís per a què el parlament valencià aprove una llei sobre la plena escolarització de la població infantil de 0 a 3 anys i la creació d’una xarxa d’escoles infantils.

Amb aquesta llei que es pretenen que aproven Les Corts, es completaria l’any 2013 un procés pel qual la Generalitat i les administracions locals constituirien la xarxa d’escoles infantils de titularitat pública de la Comunitat Valenciana. Aquesta xarxa hauria d’incloure la creació i el manteniment d’un mínim de trenta mil noves places, açò passa, entre altres mesures, perquè la Generalitat establisca una partida especial en el pressupost d’inversions per a construir les escoles infantils necessàries.

Amb l’acreditació dels primers fedatari ha començat la recollida de signatures. En un termini de 4 mesos s’han d’arreplegar un mínim de 50.000 firmes.