Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dimecres, 17 de novembre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA QUALIFICA DE “VERGONYÓS” L’ESTAT ASSILVESTRAT DEL CARRIL BICI A L’ANDANA

La coalició demana una intervenció urgent de les brigades de neteja 

Compromís per Paterna considera que “és vergonyós que el carril bici que va pel polígon de l’Andana semble una selva que els ciclistes han de botar si no volen que les branques dels arbres i els matolls els colpegen al passar o els facen caure de la bicicleta. I, el que és pitjor, que la vegetació els obliga a baixar del carril amb el perill que significa compartir la via amb cotxes, camions i motos”.

En este sentit, la coalició Compromís per Paterna denuncia “la passivitat de l’alcalde de Paterna i, en concret, de la delegació de Mobilitat que dirigeix María Villajos, perquè tenen l’obligació de mantindre en condicions el carril bici de tot el municipi, estiga on estiga”.

 La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, assegura que “és una situació kafkiana la que se viu a Paterna amb el carril bici, perquè tan prompte assistim a primeres pedres de nous trams, com que ens trobem amb situacions com la de L’Andana, o parts de carril que acaben sense sentit i que no connecten els barris del municipi, aspecte que és una de les assignatures pendents del nostre alcalde”.


Per aquesta raó, la portaveu municipal de Compromís per Paterna considera que “és molt urgent una intervenció de les brigades de neteja per tal que els ciclistes puguen circular sense cap mena de perill. Només amb que siga una persona la que passe per este carril bici de l’Andana, Agustí ha de tindre interés i que estiga en condicions. Això no és qüestió de quantitat sinó de qualitat per a tota la ciutadania”.

Retalls: LEVANTE EMV (17 novembre)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ
CRÒNICA DIGITAL

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.diagonalperiodico.net/Union-Fenosa-tala-mas-de-2000.html