Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 27 de desembre del 2010

COMPROMÍS PER PATERNA CELEBRA EL NADAL AMB UNA FESTA I VOL DESITJAR MOLTES FELICITATS PER A 2011 A LA POBLACIÓ

La nit del 22 de desembre Compromís per Patern va celebrar el seu tradicional sopar de Nadal

Com cada any, Compromís per Paterna tornà a celebrar el seu sopar de Nadal. Estaven presents les dos regidores de la coalició, Loles Ripoll i Cristina Domingo, membres destacats de la coalició a Paterna, com Vicent Jutglà o Emili Mira, i moltes amigues i amics que vam compartir una nit plena d’il·lusió, esperança i bon humor.

Després de diversos brindis fets pels assistents, Loles Ripoll es va adreçar als presents per a desitjar-los molta felicitat per al pròxim any. Ripoll va destacar que “Compromís som l’alternativa de canvi que Paterna necessita”, i va remarcar que “estem treballant tota la legislatura per millorar el dia a dia de les persones que viuen a Paterna, per la felicitat de cada dia”.

Ripoll va recordar que la coalició ha començat una campanya per a recollir 50.000 firmes en tot el territori valencià per a presentar una iniciativa legislativa popular per a implantar l’educació infantil pública i gratuïta dels 0 als 3 anys, i va agrair als presents la implicació i el suport en esta campanya “que és tan important per a nosaltres perquè és important per a milers de famílies”. De fet, membres de Compromís per Paterna han començat a recollir firmes entre la població paternera, que està mostrant molt d’interés en esta campanya. Per a finalitzar, no faltà el cant d’estil de Pilar Sifre ni cants corals propis d’esta època nadalenca.