Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 27 de desembre del 2010

LA SEU DE COMPROMÍS A VALÈNCIA SOFREIX UN ATAC FEIXISTA

Amb la covardia habitual els feixistes han atacat la seu de la coalició Compromís al carrer Comte Trénor de València en la matinada del 24 de desembre


El resultat de l'acció s’ha saldat amb el cristall que exhibeix una fotografia d’Enric Morera i Mónica Oltra trencat d'una forta pedrada i dos impactes de pintura contra el vidre. No es tracta, doncs d'una acció espontània, sinó d'un acte premeditat.

La policia científica s'ha personat en la seu de Compromís i ha elaborat l'atestat pertinent després d’arreplegar probes i visionar les gravacions de les càmeres de seguretat del Parlament Valencià, situat a escassos metres de la seu de Compromís.

Membres del servei de seguretat de Les Corts han explicat que després d'haver visionat la gravació de les càmeres no es pot distingir la presència dels agressors davant la seu. Este fet, unit a l'alçada dels impactes de la pintura i la força de la pedrada que ha trencat el vidre, du a pensar que l'atemptat s'ha produït des d'un cotxe, motiu pel qual la premeditació encara és major.

La portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, ha mostrat la seua condemna i indignació per estos fets. “Al mateix temps esperem que s'esbrinen qui són els responsables d’este atac i es desarticulen definitivament les bandes feixistes que actuen amb impunitat a València”.

En este sentit Oltra ha expressat la intenció de Compromís de dirigir-se a la nova Delegada del Govern, Ana Botella, per explicar-li que “ja fa temps que venim denunciant la impunitat de què gaudeixen els atacs fets per grups d’extrema dreta en el nostre país i així ho hem traslladat en diverses ocasions a la Delegació del Govern sense que fins ara ens hagen fet cas”.

“Hem de recordar que durant el 2010 han sofert atacs d’este tipus la seu del Bloc, del Partit Comunista, de la Intersindical, de la Societat Coral el Micalet o el centre cívic El Terra, entre altes. És per açò –ha afegit la diputada- que reclamem a la nova Delegada del Govern que treballe per a aconseguir que al País Valencià d’eixe d’encapçalar l’estadística estatal per este tipus d’agressions de caire ideològic, com va posar de manifest el darrer informe Raxen l’ONG Moviment Contra la Intolerància”.

“La nova Delegada del Govern ha de rectificar la gestió de Ricardo Peralta en este sentit, reconeguent el que està passant i adoptant mesures per a què els responsables dels delictes d’odi siguen perseguits amb tota la força de la llei fins aconseguir eradicar esta lacra de la nostra societat”, ha conclòs Oltra.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No pierdan ustedes el ánimo...al final es un acto de rabia y de fascismo puro y duro..otros ya lo hemos sufrido...y luego esta el maltrato verbal...y la prepotencia...por eso vale la pena continuar...para que quienes han luchado tanto antes y han llegado a morir por la democrácia no dejen un trabaja inacabado