Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 16 de desembre del 2010

MÓNICA OLTRA: "EL CAS DE PATERNA EVIDENCIA FINS A QUIN PUNT LA TRAMA GÜRTEL S’HAVIA INSTAL·LAT ALLÍ ON GOVERNA EL PP"

La diputada d’Iniciativa i portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra ha fet referència a la vinculació, que segons els informes policials, existia entre la trama Gürtel i l’alcalde del PP Lorenzo Agustí


Per a Oltra “ha quedat demostrat que les relacions entre els membres d’esta trama corrupta i els dirigents del PP a Paterna tenien com a objectiu apanyar concursos d’adjudicació, el mateix que passava a nivell autonòmic”.

“Així mateix la reacció d’Agustí ha seguit els mateixos paràmetres que Camps i el seu govern, primer negar-ho tot sistemàticament, després amagar la documentació que se’ls demana i finalment quan s’alça el secret del sumari i es coneixen els detalls i les proves d’estes relacions corruptes minimitzar-ho i actuar com si res no haguera passat”.

“El ple extraordinari convocat de manera urgent per l’alcalde de Paterna serà només una pantomima per a tractar de llavar la seua imatge com ho foren les compareixences urgents en Les Corts dels consellers del govern valencià quan esclatà el cas Gürtel, en les quals no donaren cap explicació, convertint-se en un autèntic insult a la intel·ligència”.

Segons la parlamentària de Compromís “el cas de Paterna evidencia fins a quin punt la trama Gürtel s’havia instal·lat en aquells llocs on governa el Partit Popular, per a actuar en connivència i furtar els diners de tots els valencians”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tiene toda la razón la sra Oltra... siempre van excusándose y de mártires, en Paterna no contrataron PERO TUVIERON CONTACTOS y la pregunta es ¿quien se los recomendó y por que?...¿ comen y se reunen tantas veces con quienes van a proponerles proyectos?
Que casualidad que fuera con ellos y después de poco tiempo de haber acabado la GRAN CAMPAÑA ELECTORAL?.
QUE MAL HUELE TODO
Y por cierto como dijo la sra Ripoll ¿por que no denunció si tanto había detectado?...SIGUE OLIENDO MUY MAL...

Anònim ha dit...

El sr alcalde se pasa la vida y sobre todo los plenos diciendo lo maravilloso que es y lo bien que lo hace... y por cierto las amenazas hacia la oposición, me sonaban por desgracia a otros tiempos... que vamos no me parece tan demócrata...

Anònim ha dit...

¿¿De dónde os creeis que sacó Agustí la pasta para derrochar en las municipales de 2007??
Pues de Gürtel, coño.