Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

divendres, 28 de gener del 2011

COMPROMÍS DEMANA A BLASCO QUE DEIXE D’UTILITZAR L’ADVOCACIA DE LA GENERALITAT PER ASSETJAR ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Després de conéixer la sentència favorable al diari Levante-EMV en la demanda que va interposar el conseller Rafael Blasco


La portaveu adjunta del grup parlamentari Compromís, Mireia Mollà, s’ha referit a la sentència del Jutjat de Primera Instància número 27 de València que ha absolt al diari Levante-EMV de la demanda de rectificació interposada pel Conseller Rafael Blasco per les informacions publicades sobre una xarxa d’ONGs que amb col·laboració de personal de la Conselleria de Solidaritat desviava fons destinats a cooperació internacional.

Per a Mollà “la justícia està desmuntant l’estratègia d’assetjament de Blasco cap a aquells mitjans de comunicació que han informat sobre esta trama de corrupció. Esta actuació de Blasco és un atac en tota regla al dret a la informació, així que ens hem de congratular d’esta decisió judicial”.

“Al mateix rebutgem que Blasco estiga utilitzant a l’Advocacia de la Generalitat per a tractar de fer callar els mitjans de comunicació que informen lliurement d’uns fets molt greus que l’esguiten directament”.

“El conseller de solidaritat apel·la en la seua demanda a una suposada vulneració del dret al honor, que el jutge no troba enlloc. Si Blasco creu que ha de defendre el seu honor per via judicial que es pague els advocats de la seua butxaca i no utilitze l’Advocacia de la Generalitat, que paguem tots, per a assetjar els mitjans de comunicació”, ha conclòs Mollà.