Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 31 de gener del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA QUE ELS VIANANTS DE PATERNA SÓN ELS DAMNIFICATS EN LES OBRES MUNICIPALS

La coalició ha localitzat algunes voreres inhabilitades en la població sense cap alternativa al pas de les persones
Compromís per Paterna considera que “quan es fa una obra municipal en alguna calçada de Paterna, i s'inhabilita algun pas de vianants, com una vorera, l'Ajuntament quasi mai facilita mitjans alternatius perquè els vianants puguen caminar protegits dels cotxes”. A més a més, des de la coalició assenyalen que “aquesta imatge no és una excepció: és la norma en Paterna. Les obres del carril bici estan inhabilitant algunes voreres, però no s'han condicionat passos alternatius”.
  
Segons afirma la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “els vianants són els primers que cal protegir, i les inspeccions d'obres haurien d'actuar quan no es complix la norma d'habilitar un lloc de pas per als vianants en les obres”.

Per a Compromís, “l'equip de govern ha de tindre una atenció especial en garantir que els vianants caminen amb tranquil·litat i sense sobressalts, sense haver de compartir l'espai amb els cotxes, i quan hi ha una obra, que es respecten les normes i s'habiliten passos alternatius”.

La portaveu municipal de Compromís per Paterna ressalta que “les actuacions i infraestructures que donen qualitat de vida a la ciutadania, i per les quals percebem que en una ciutat es viu bé, són les que faciliten la vida i que donen comfortabilitat, com són tindre voreres àmplies i sense obstacles, arbres que donen ombra, jardins, bancs per a seure quan es va passejant, neteja en els carrers... són aspectes bàsics que les persones necessiten per a sentir-se bé en un poble o ciutat, i en el cas de Paterna encara estem per davall dels estàndards en la majoria d'estos punts”.

Retall:
LEVANTE-EMV (29 gener)

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ