Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 13 de gener del 2011

COMPROMÍS DENUNCIA L’ABANDÓ DEL GOVERN MUNICIPAL DEL PP EN LA URBANITZACIÓ DE LES VORERES DEL CARRER TOMÁS I VALIENTE

La coalició recorda que les obres començaren en agost de 2009 i estan aturades sense cap explicació

Compromís per Paterna demana “una explicació i una solució” a l’equip del Partit Popular “que governa este ajuntament i que té paralitzades les obres d’urbanització de les voreres del carrer Tomás i Valiente, en el tram que va des de la parada del tramvia fins a Burjassot”.

Des de la coalició assenyalen que “unes obres que començaren l’estiu de 2009 no és normal que encara no estiguen acabades, sobre tot quan queda tan poc per a finalitzar els treballs, provocant que cada vegada hi haja més queixes veïnals sobre l’assumpte”.

Segons la regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, “hi ha uns 20 metres amb la vorera acabada, que són els de la part que vé del centre d’oci Kinépolis fins a la parada del tramvia. Mentre que des d’esta parada i fins a Burjassot, més o menys uns 200 metres, està tot sense terminar”.

En este sentit, la portaveu municipal de Compromís per Paterna exigeix “que l’equip de govern pose una solució immediata, perquè no s’entén que des d’agost de 2009 això estiga igual, amb el perill que suposa per a la gent que passeja per eixa part del carrer Tomás i Valiente, sense voreres, que ha de caminar pel mateix lloc per on passen els vehicles. I si es decideix anar per la vorera sense acabar, es pot caure a causa del mal estat del sòl que encara no està posat”.

Retall: LEVANTE EMV (13 gener)

Publicacions digitals:
HORTANOTICIAS
PATERNA BIZ