Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dilluns, 31 de gener del 2011

COMPROMÍS SOTMETRÀ LES PROPOSTES ECONÒMIQUES DE MARIANO RAJOY A PROVA DAVANT LES CORTS VALENCIANES

Morera: "Si les propostes de Rajoy són els deu manaments del PP, Camps va directe a l'infern"


El portaveu de Compromís, Enric Morera, ha anunciat que el seu grup “sotmetrà a l'aprovació per part de les Corts Valencianes a la majoria de les propostes econòmiques i de creació d'ocupació anunciades per Mariano Rajoy per a demostrar que són paper mullat i falsedats com punys. Demostrarem així que en el Partit Popular existeix un divorci entre el que prometen i el que fan en els llocs en els quals governa”. 

Morera ha anunciat que “donarem forma a les propostes perquè es voten en el ple”. Així ha explicat que resulta paradoxal que s'anuncie el sostre de despesa i d'endeutament autonòmic quan “el PP està privatitzant els serveis públics de manera integral, incloent la construcció d'hospitals i dels futurs centres escolars. Amb aquestos plantejaments el que s'aconseguirà serà crear més despesa corrent i menys patrimoni. És com si una família decidira menjar de restaurant i viure de lloguer tota la seua vida. Mai tindrien patrimoni per a respondre en cas de necessitat o per a créixer”. 

En aquest sentit recorda que “els centres sanitaris públics han vist reduïts els salaris dels seus empleats i els recursos destinats a inversions o manteniment mentre que els hospitals atesos per empreses privades continuen girant les mateixes factures pels seus serveis a la Generalitat per estar blindats els seus contractes i a molt llarg termini.” 

Per a Compromís és especialment greu la proposta de privatització de la televisió pública. Segons Morera “en el cas de Canal 9 el futur propietari compraria una empresa el patrimoni net de la qual és negatiu superant el valor de tots els seus actius. Això, en el món privat, no es permet amb la Llei de Societats de Capital en la mà i aquí es fa sense cap rubor. Qui comprara Canal 9 seria per a tancar-la i declarar minusvalideses per a compensar beneficis d'altres empreses”. 

"Altra proposta feta pública per Mariano Rajoy, la de suprimir la major part dels assessors i personal de confiança de totes les administracions ha estat plantejada en diverses ocasions per Compromís en les Corts Valencianes i totes aquestes vegades ha estat rebutjada per la majoria absoluta del PP, blindant així una administració autonòmica que ha inflat la nòmina d'assessors de manera escandalosa". 

"Abans de parlar de les seues propostes econòmiques el líder del PP hauria d'haver-se preocupat que algunes d'elles es compliren en les autonomies on governa el seu partit, sinó no fa altra cosa que el ridícul. D'altra forma, analitzant el discurs de Rajoy hauríem de concloure que les seues propostes econòmiques aplicades a la nostra comunitat passen per aconseguir què aquí no governe mai més Francisco Camps", ha assenyalat Morera.