Ens hem traslladat a: www.compromisperpaterna.com

dijous, 3 de febrer del 2011

COMPROMÍS CONSIDERA QUE AGUSTÍ ENGANYA ELS JOVES DE PATERNA AMB LA INAUGURACIÓ ELECTORALISTA DE L’ESPAI SÓLO MÚSICA

La coalició proposa que l'Ajuntament llogue provisionalment alguna nau de la Font del Gerro i la condicione per a donar este servei als grups musicals del municipi
Compromís per Paterna qualifica de “maniobra electoralista” la inauguració que l’alcalde, Lorenzo Agustí, va fer de l’Espai Sólo Música perquè “ara ha d’esgotar els dies que queden fins a la campanya omplint la seua agenda d’inauguracions mediàtiques i, malauradament, els joves d’este poble estan pagant les presses d’estes inauguracions d’ultima hora, amb un edifici amb sales d’assaig del qual només s'han inaugurat 3 de les 21 previstes amb el conseqüent malestar dels grups que voldrien emprar estos locals per a assajar”.

La regidora de Compromís per Paterna, Loles Ripoll, explica que “hem rebut queixes dels joves que pensaven que este lloc anava a solucionar el problema que molts grups de música del municipi tenen: trobar un espai en condicions per a poder fer la seua música. Però la realitat amb la qual s’han topat és una altra: poques sales a repartir entre molts i que, a més a més, encara estan tancades”. A això s’afegeix que “en principi la regidora de Joventut, Verónica Alberola, havia parlat de dos hores a la setmana per grup per a fer els assajos amb un lloguer de 50 euros, opció que ha provocat nombroses queixes dels grups musicals que consideren inviable la proposta”.

Les queixes sobre les dos hores setmanals que els grups han traslladat a Compromís per Paterna es basen en el fet que “mentre arribem amb tot l'equip cada dia d'assaig, i el muntem i ajustem, ja passa més de mitja hora, i si després hem de desmuntar tot l'equip una altra vegada, no tenim quasi temps d'assajar. La solució passaria per compartir un espai estable dos o tres grups, però per a això fan falta més sales i no només les tres que s'han inaugurat”, segons expliquen a la coalició alguns dels joves afectats.

Loles Ripoll subratlla que “esta no és manera de treballar pels joves de Paterna, perquè estem assistint a la política de grans inauguracions però sense cap contingut”. Per a la portaveu municipal de Compromís per Paterna, “els joves volen fets i no promeses, que és el modus operandi habitual de l’alcalde”.

Així, Ripoll diu que “des de Compromís fem la proposta d’adaptar espais provisionals d’assaig, fins que l’Espai Sólo Música estiga operatiu, llogant una nau de la Font del Gerro i condicionant-la amb sales d'assaig per a que tots els grups musicals tinguen un espai. Molts pobles han optat per esta alternativa, que suposa que l'Ajuntament facilita el servei i els grups paguen un lloguer mòdic per l'espai d'assaig”.

Publicacions digitals:
PATERNA BIZ